Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zekke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencsik Gábor, a Magyar Krónika elnevezésű, állam által támogatott kulturális innováció vegytiszta boldogságot közvetítő kordokumentumának főszerkesztője elkészítette a maga értékelését a Charlie Hebdo tevékenységéről, és csatlakozott azok táborához, akik…..
zekke 2015.01.23 14:25:41
@Danielsson: a demokracia nem errol szol
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
Súlyos szabadvesztéses büntetést javasol a kerékpárlopások elkövetői számára a Jobbik. A párt szerint a hatósági keménykedés javíthat a lopások felderítési arányán is, de hogy mi lesz a börtönökkel azt nem kalkulálták be a javaslatba. A Jobbik szerint két évig terjedő…..
Tényleg Coca-Colának kell lenni, hogy az automatába szorult 500 forintot visszaküldjék?Némelyik Coca-Cola automata már 500-ast is elfogad (gyakrabb eset mondjuk, hogy visszaköpi). Nekem viszont sikerült találkoznom egy olyannal, amelyik nem engedte levásárolni, és visszaadni sem volt…..
autózz! Nincs alsó határ 2008.10.06 07:33:00
Van hova fejlődnie a magyar közlekedési kultúrának, az egyes embereknek akik alakítják. Vannak akik úgy gondolják, hogy inkább saját szabályok szerint "játszanak" bizonyos előnyök megszerzése érdekében. A többiek meg rágják csak a kefét, ha már beálltak a sorba és…..