Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jookovacs

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbb embernek, aki Chicago nevét hallja, rögtön a hírhedt maffiózó, Al Capone neve jut eszébe, de valószínűleg kevesen tudják, mennyire élhető és szép város. Fiam 1999 óta él családjával Amerikában, így alkalmam volt három nagy- és több kisvárost megismerni ott. Megvallom, nekem a nagyvárosok…..
A demagóg sokféle eszközt használ, de ezek közös jellemzője, hogy első látásra nem tűnnek fel, a tetszetős szövegek felszínét kicsit meg kell kapargatnunk hozzá. Néhány egyszerűbb, jól bevált fogás ezek közül: drámai helyzetkép felvázolása, hirtelen logikai bakugrások, csúsztatások, ijesztgetések,…..
Ha a keresztény értékrendet elfogadva, az ember Isten képmására teremtetett, akkor képes arra, hogy elválasszon egymástól különféle dolgokat. Ezzel szemben mindig ugyanazt az ócska trükköt adják el nekünk már évek óta: konzervatív felfogású emberek ösztöneinek felkorbácsolásával önellentmondásos és…..
Új paradigma Meleg lesz 2021.06.17 16:08:58
Ahhoz nem fér kétség,  hogy a magyar kormány megint gyalázatot művelt az országgyűlésben. Most annyival tisztább a helyzet, hogy egyértelművé tették: aki másmilyen, az bűnöző. Jól van ez így. Semmi mellébeszélés, semmi szégyenkezés: egy igazi tökös gyerek nem habozik, ha meg kell alázni vagy pofán…..
Tanári dohányzó Jobboldal? 2021.06.15 18:16:29
Aki ismer, tudja, hogy nem izgatnak az ideológiák és a beskatulyázások. Volt, hogy balos ismerős mondott fasisztának, mert azt mertem mondani, hogy az erdélyi magyar nem "rom...cig..." és elég fura, ha ilyen kijelentés után másnap a rasszizmus ellen szólal fel. Jobboldalinak voltam libsi, mert azt…..
jookovacs 2021.06.16 13:58:58
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Názzük a konkrét példákat: Az úgynevezett fojtogatós szex, mikor a résztvevők ájulásig fojtogatják egymást értelemszerűen sosem volt népszerű és elterjedt, hiszen senki sem akar a saját hülyesége miatt meghalni. A Tik-Tok viszont hamar népszerűvé tette, úgy figyeltek fel rá, hogy megnövekedett a fiatalok körében ez a fajta halál ok, de kizárólag ott ahol a Tik-Tok elterjedt. Azaz hatott a propaganda.
A magyar mondás ezt tökéletesen leírja: "Egy bolond százat csinál"
Jelen pillanatban a tavaly decemberben Kínában kitört koronavírus-járvány tartja lázban a világot. Egyelőre senki sem tudja, hogy mekkora lesz a járvány kiterjedése, mennyire gyorsan fog elterjedni a világban, mennyien fognak megbetegedni illetve a betegség miatt meghalni és meddig fog tartani a…..
jookovacs 2020.01.31 18:38:38
@inteligens elenzéki: nem dupla "l"-el, viszont külön írjuk. Lásd "Volt a menüben hús meg hal"
A szerelem nagyszerű érzés, azonban sokszor bonyolult is lehet: előfordulhat, hogy valamiért esetleg nem elfogadott, mint két azonos nemű esetében; vagy ha a pár tagjai között nagyobb korkülönbség van, de olyan is lehet, hogy a házastársainkat csaljuk meg. A szokásos havi filmes listánkra is ezeket…..
jookovacs 2018.02.15 08:48:44
Attiláék egy vagyont hagytak ott az Euronicsban, többek közt egy F energiaosztályú porszívóért, ami nem működik szőnyegen. Nem tűnik nagy fogásnak. Naná, hogy a bolttól a hatóságig mindenhol próbáltak igazságot keresni maguknak. Ebből a hatóság mérsékelten jó ötlet, egyedi esetekkel ugyanis nem…..
jookovacs 2017.09.08 17:09:15
@FDToth: na az ilyen "okos" ügyfelek miatt mint te, ilyen a hozzáállásuk a cégeknek is.
Természetesen csak irónia, és elég szomorú, hogy a német választásokon is már kampánytéma lett Magyarország :(( Magyarország, így szeretlek! /Forrás: http://pecs.varosom.hu/ 2017, Európai Unió...
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
Barna hajú lányok Beau 2016.10.14 04:44:00
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
jookovacs 2015.06.30 16:31:02
@spinat: persze, megfigyeltek ilyet, ha egy szűk helyre kényszerítették őket, élelmet nem adtak nekik, plusz árammal sokkolták őket - azaz teljesen természetes körülmények között.
(bocs, egy melegvízben élő barnamoszatról teljesen természetes környezetében bizonyították, hogy meleg)
Elvették az IFA-mat, előzetesbe vettek, mint a szegény vörösiszapost. Még 1989 vettem, a privatizációkor. Annak idején Karcsi szólt, hogy ha kápében rendezem, akkor 28 ezereért megvehetem a TSZ-től. Persze Karcsi is kért még egy húszast.  Akkoriban a főkönyvelőnővel…..
Subba Rosszlányok 3D 2010.07.20 10:27:00
Kajajegy, üdülési csekk, most meg ez a 3D. Mi jöhet még? Pörgesd a kurvát 3D-ben! ..
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Ne haragudjatok, de Taki levelét nem tudom a helyén kezelni, ezért kizárólag a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. legalább annyira meg vagyok döbbenve, mint ennél a történetnél. Holnap jelentkezem. Tisztelt Szerkesztő! Elképzelhető, hogy az én történetem egyesek számára…..
w Hitel, világ, stádium 2008.10.07 11:55:00
Bájosan, ismerősen visszhangzik Magyarországon, amikor az aktuális világválságról megmondják, hogy az ide nem gyűrűzik be. Mintha felraktuk volna a Kárpátokra a táblát, hogy Begyűrűzni hatóságilag tilos. Haha, hallottuk már ezt! Az olajárrobbanásra is ezt mondták a…..