Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mahorka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett Pálffy István Friderikusz Sándor ellen - írja a Blikk. A pirospozsgás arcú Pálffyt Friderikusz könyvének állításai háborították fel, miszerint a Tv2-s időszakában rendszeresen illuminált állapotban vezette a Jó estét,…..
A nem túl rózsás gazdasági környezet ellenére a Google meglepően jól zárta üzleti évét. A január 22-én, magyar idő szerint este tíz után bejelentett eredmények szerint a december 31-ével zárult negyedévben 5,7 milliárd dollár bevételt termelt a cég, ami az egy évvel…..
Vasárnap kiderült, hogy melyik az erősebb: az internet vagy az autópálya-építők elszántsága. Ahogy nyilvánvalóvá vált, hogy ezúttal nem masszív torrentrazzia okozza a hazai internetforgalom nagyarányú visszaesését, - a HUP és a twitterezők mellett - a Webisztán is azonnal…..
labdabiztos Lisztes minket éget 2009.01.13 20:26:00
Essünk túl a formaságokon: nem várt fordulat következett be Lisztes Krisztián pályafutásában. Leigazolta a német másodosztályban tengődő Hansa Rostock. A keletnémetek edzője, Dieter Eilts korábban csapattársa volt Lisztesnek Brémában, valószínűtlen, hogy annyira hülye, hogy…..
 Húsz évvel ezelőtt számolt be a Dunántúli Napló arról, hogy a KISZ KB titkárává választották a 28 éves Gyurcsány Ferencet, a pécsi KISZ városi bizottságának első titkárát, a KISZ KB egyetemi, főiskolai tanácsának elnökét. E megbízatása nem volt hosszú életű,…..
mahorka 2009.01.15 10:41:00
@tevevanegypupu:
Igazad van. Akik annak a rendszernek a gyemekei, ahol az volt az alapállás, hogy nem szabad követelni a jobb fizetést,mert az állam mindenkiről gondoskodik, azok nyulták le a vagyont, a zsiros állásokat, a népnek meg az orra alá dörgölik, hogy ideje lenne már megtanulni az öngondoskodást, elég undorító köpönyegfogatást kell elszenvednünk.
XVI. Benedek pápa (aka Joseph Ratzinger) – szakítva a hagyományokkal – ezúttal nem papokat választott ki a lábmosási ceremóniához, hanem tizenkét világi személyt. Szakítva a hagyományokkal, a Microsoft nem várta meg a hónap második keddjét és idő előtt kiadta a…..
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..
mahorka 2008.12.15 10:53:25
Az egyik rendőrszakszervezet szerint a rendőri vezetés beáldozta a tévészékház védőit. A szakszervezet főtitkárát most bujtogatással gyanúsítja a katonai ügyészség, mert elnézést kért a 2006 őszi rendőri túlkapásokért. >>> Fel kellett tüzelni az állományt,…..
mahorka 2008.12.04 08:16:30
mahorka 2008.12.10 11:51:57
Itt a tél, de ezek a nyomorult firkászok csak jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdéseikkel. Plusz válság is van: egyfelől világgazdasági, másfelől győri. Globális és lokális egyszerre – mi ez, ha nem maga a nyolcadik csapás? Klement Tibor remélhetőleg valami ilyesféle…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..