Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vanessa

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi sztori nem az Amerikai pszicho recenziója, inkább egy hanyatló személyiség kórlapja, értékítéletileg torz figura lenyomata. Hol kezdődik a női büszkeség, és hol végződik? Most megtudhatjuk, mi „kell” a nőnek…   Sziasztok! Íme az én történetem:…..
Vanessa 2009.09.02 20:11:18
@Dövan: Semmi baj a ha pénze van és helyes és nagy a farka csak ne legyen egy öntelt majom. Ebben a történetben azt hiszem nem azzal volt gond, hogy ilyen kocsija van. Hanem azt hitte a srác, hogy ő a "Jani" mert xy márkájú kocsit vezet.
A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy…..
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..
Vanessa 2009.09.02 19:46:03
@810725: Nem csak a te szüleid voltak vaskalaposak hanem az enyémek is azok:)
14 éves koromig 9ig lehettem kint az utcán
15 éves koromban már kint lehettem 12-ig:D De pontban 12-re otthon kellett lennem. Apukám a kanapén ült és megvárt még haza nem érek.:D
Most jelenleg 17 éves vagyok ezek a szabályok már enyhültek :) sőt...kezdik látni h felnövök.
12-13 évesen nem is tudtam, h milyenek a klubok és kik járnak oda.
Ami a srácot illeti, nem tudom akkoriban mi lehetett vele, 19 évesen akinek menyasszonya van és elkötelezi magát, miért szédített téged.
Szerintem ez csak egy kaland volt neki, te meg még fiatal voltál és az első csók egy lány életében mindig nagyon fontos.
Igazán filmes jelenet következik, sok színnel és bájjal. Nem mindig érdemes változtatni a szokásainkon, de ha mégis megpróbáljuk, érdemes hagyni az eseményeket a maguk medrében folyni. És még valami: nem feltétlenül bunkók a jó pasik.   19 éves voltam, amikor megismerkedtem…..
Életem Ő vagy Ő ? 2007.08.29 09:59:00
Hát...ez csúcs szuper. Laura New Yorkból ide repül holnap Los Angelesbe és holnapután az-az szombaton akar velem talizni, de nekem szombaton randim lesz 14:00kor Chaddel. Most mi legyen?? - Hívd fel Laurát és mond le a talit. - Megörültél nem hívhatom fel Laurát, hisz New Yorkból…..
Hát...ez igazán lol...körbe jártam az egész várost és sehol nincsen rám egy gönc. Úristen úg yviselkedek mint aki először talizik a sráccal hiszen láttam már, ablakon keresztül hátulról. - Jajj Flor ne arázz már minden rendben lesz.- csak te azt hiszed, mi lesz ha orra bukok…..
Életem És most? 2007.08.27 11:06:00
-Halló!-Szia Flor! Chad vagyok, figyelj csak azért hívlak mert szörnyen sajnálom a műltkori összeveszésünket. Kérlek ne haragudj rám de rossz passzban voltam...- Rendben semmi baj. - Azért remélem áll még a megebszélt talika?!-Persze, h áll.-Rendben akkor találkozunk, szombat…..
Életem Folytatás... 2007.08.24 13:50:00
-Most elhívom Bridzsitet és te nem szólsz bele, h mit mondok neki, megértetted??? Lora! Hallod amit neked mondok??? Lora! hát...ez felszívodott szerencsére. Hova tüntehetted ez? NA mind1 legalább nyugodtan tudok beszélni Breevel. -Halló. Bree te vagy az??? -Szia Flor! - köszön a telefon…..
Életem Hogy is kezdjem el... 2007.08.24 12:04:00
Flor ne már ne csináld már ezt a borzalmas önsajnálatot. -Milyen önsajnálatot?? - Itt sírsz nem, h oda mennél hozzá és megmondanád, h mi bajod van vele. Vagy egyszerűen letepernéd mikor meglátod. -Lora, te nem vagy normális, h a fenébe?? Tudom, h te ezt tennéd de én nem vagyok te…..
Sietve rohantam vissza az órára, de közben még végig mentem a suli folyosóján. Egyik pillanatról a másikra Jonatámn ugrott a elém.-Hello Vanessa! Mizujs veled???- Szia Jonatán! Óóó...éppen lekésem a francia órámat, de minden rendben van.- Az nagyszerű.  Héé, Vanessa mit…..
Megebédeltem és elmentem Mrs. Montomery irodájába. Mikor oda értem vetteme egy nagy levegőt és bekopogtam. Ekkor kinyilt az ajtó és az igazgató helyettes vezetett be, az irodába.-Szervusz Vanessa!- üdvözölt mikor beléptem az ajtón-Jó napot Mrs. MOntomery- köszönntem vissza.…..
Vége lett a a metek órának és Kate rohant oda hozzám, h mit beszélgettem Jonatanál. Elkezdett kiváncsiskodni. -Na miről beszéltetek???- kérdezte izgatottan.-Ááá...Semmi különösről csak, hogy honnan jött és hogy került ebbe a suliba...stb-Fuu...az nagyon jó! Lehet teszel neki!-…..
-Láttad??? Ezzel fogadott Kate mikor beléptem az iskolába tegnap. -Mit?-kérdeztem. -Az új srácot!- Most jött a sulinkba egyenesen Amerikából. -Igen?-kérdeztem vissza -Ez egyszerűen nagyszerű! Egyáltalán nem lelkendeztem az örömtől hiszen az iskolában a hírnevem nem a legmagasabb…..