Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mc P

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haragszom Ó, máj Göd! 2009.05.29 19:20:43
Szal két hetet lent töltöttünk Gödön én meg az öcsém.Tapasztalataink: 1. Nincs cigány:nincs bűnözés.2. Ebből kifolyólag az emberek nem gyanakvóak.3. Ilyen helyen lehet bulizni; és amikor elindulunk otthonról NEM KELL bezárni az ajtót.4. A Bp vége táblánál kezdődik…..
mc P 2009.06.01 18:06:00
@Eltiron72: Értem a célzást.......számtalan helyet tudnék felsorolni ahol történtek bizonyos dolgok, akár még azt a várost is ahol felnőttem........de Én a természeti szépségről, adotságokról, és nem utolsó sorban az emberi kedvességről írtam.......
Vastagbőr A táncoló börtön 2009.03.07 16:31:00
Az Index-en jelent meg egy klassz cikk, "99 dolog, amit látnod kellett az interneten". A 99-ből az egyik egy videó, amelyben a fülöp-szigeteki Cebu börtönének 1500 elítéltje táncol Michael Jackson Thrillerére. És a Youtube-on keresgélve egy kicsit, nem csak a Thrillert…..
Kevés dolog van, ami jobban fel tud háborítani, mint a gyilkosság, vagy mások testi  megnyomorítása. Ennél csak azt ítélem el jobban, ha a gyilkosság tervszerű, tömeges, anyagi érdekből történik, és az áldozatok csecsemők és gyerekek. De még ezt is lehet fokozni azzal,…..
"Kilencéves kislányt erőszakoltak meg egy vécékefével a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánháza általános iskolájában. A bűncselekmény még január 23-án történt, a rendőrség azonban csak csütörtökön számolt be a részletekről. Az iskolából értesítették a…..
Haragszom Az emberi szív 2008.10.17 01:27:26
...irdatlan mennyiségű fájdalmat bír elviselni. Néha azt mondod: "Nem haver ezt már végképp nembírom elviselni", és akkor puff Isten rádob még egy lapáttal és haver, még azt is kibírod. Masszívín benne vagyunk (mink butamagyarok) az öngyilkossági világranglista…..