Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calders

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interneten ismerkedni szigorúan tilos, szól a szakítósblog immáron kimondott szabálya. Arról mondjuk elfelejtettünk rendelkezni, amikor valaki az ex-szel a szakítás után akar megismerkedni. Ilyet lehet? Egyáltalán hogy van az, hogy az egész világ fent van a társkereső…..
Mostantól, ha szakítani akarok, csak ezt fogom kérdezni. Kit érdekelnek a méretek, szarni bele. Kedves Bloggerek és Blogolvasók! A sztori régi, és talán nem is oly' megrázó, mint itt sok másik, ellenben kellően kiábrándító és megkökkentő. 2003-ban megismerkedtem egy fickóval…..
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
Calders 2008.10.23 06:33:35
Dé ja vu · csuba.blog.hu 2008.10.23. 01:01:05

Már hogy ne merném, szerelmem.
Lássuk be, ez az ideális szakítósblogos történet, amiben találunk unalmas kapcsolatot házassággal megmenteni akaró párral, dugni vágyó férfival, aki a belváros tetején pezsgőzik egy idegen csajjal. De már mindenki az öt órakor kezdődő könyvbemutatóra készülődik,…..
Calders 2008.10.12 10:12:48