Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.a

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ha megszoktuk, hogy oda a szólásszabadságunk, akkor kezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy irredenták lettünk. Megint, újra. Papírunk ugyan még nincs, de szőnyegünk már van róla. Bizony: EU-elnöklésünk idejére készült egy 202 négyzetméteres szőnyeg, rajta…..
dr.a 2011.01.13 23:27:29
@Fullánkos Algol: te egy zseni vagy. nem is tudok mit mondani ilyen eszmefuttatásra.. igen, a "mocskos zsidók", és tényleg rá is kényszerítették a kamatszedés tilalmát a világ népeire. meg a pártfinanszírozás.... én túl korlátolt vagyok, hogy ezt az eszmefuttatást követni tudjam, pláne a slusszpoént... ne haragudj!
dr.a 2011.01.13 23:58:39
@Fullánkos Algol: az a kifejezést én idézőjelben írtam, nem a saját szavaim. sajnos túl késő van, nincs időm utánaolvasni a linkednek. a keresztény "néphülyítés" mellet voltak sokkal súlyosabb néphülyítések a 20. században, úgyhogy, csak javasolni tudom, hogy ha tényleg a néphülyítés érdekel, akkor energiáidat ne a kereszténységre pazarold, hanem néphülyítés témában próbálj elmerülni a marxizmus és leninizmus meg sztálinizmus rejtelmeiben. sokkal cizelláltabb, eredményesebb, és a hülyeség terén eredményesebb módszereket fedezhetsz fel.
dr.a 2011.01.14 00:34:30
@Fullánkos Algol: az "idegenek" (jelzem, újból a te szavaid) felett nem mi kell ítélkezzünk. nem derül ki, hogy kik az idegenek. az ezer éves hatás az, hogy mind a mai napig létezünk magyarként. már aki, mert te eltávolodni látszol attól. a pár évtizednek legnagyobb romboló hatása volt, mint 1000 évnek. főleg az olyanokra, mint rád. sajnállak. kissbg-t meg nincs amiért támadt. tényleg az ezoterikus megközelítés a találóbb számodra
A döntőbe jutás volt a célja csapatunknak a mai káposztásmegyeri meccsen. Tegnap óriási csatában Hruby góljával sikerült győznünk a Vasas otthonában, így ma sem lehetett számítani könnyű meccsre, sőt. A tegnapi egy gólos meccs után ma gólzáporos találkozót vívott…..
dr.a 2011.01.10 22:26:26
@Csak a Sportklub : az a baj, hogy a hsc muzsika nem úgy szól mint a Sportklub muzsika. Nem is fog soha...
dr.a 2011.01.11 10:37:26
@PUPÁK JANCSI: nem fogok olyanoknak mesélni, akik írni sem tudnak normálisan.
  Az U20-as világbajnokság mai mérkőzésein sem történt meglepetés, mindhárom meccsen az esélyesek győztek. Az első találkozót még a vártnál is sokkal könnyebben nyerték meg a lengyelek, 14-0-ra verték Ausztráliát. Ezen a meccsen rengeteg kiállítást osztottak ki a…..
Jégkorong Fehérvár–Graz 3-4 2010.11.05 21:42:00
A Sapa Fehérvár AV19 két harmadot megnyert a Graz ellen, mégis vesztesen hagyta el a jeget, a közbülső húsz percben négyet kaptunk. Góljainkat Ladányi, Johansson és Vas Márton szerezték, 3-4. További eredmények: Salzburg–Medvescak 5-4, Villach–Jesenice 1-5,…..
  Ma este játszotta csapatunk első mérkőzését az idei szezonban, ellenfél pedig az örök rivális Steaua volt.   A meccset mi kezdjük jobban, azonban a 9. percben a vendégek szereznek vezetést Nicolescu lapos lövése révén. De mi sem tétlenkedünk sokat, hisz szűk két…..
dr.a 2010.09.08 13:20:03
@Milka #71: Neked nagyon kevés eszed lehet. Szeredában éppen az a lényeg, hogy volt normális, színvonalas szurkolási kultúra.Az pedig sok éneklést, tapsot, koreográfiát jelent. A vuvuzela nem fejlődés, hanem éppen lezüllesztése a szeredai szurkolásnak. Elég szomorú, hogy ilyen ostoba hangadók vannak, mint te.
Prakab Gábor az utóbbi évek egyik legeredményesebb erdélyi utánpótlásedzője. 2005 óta foglalkozik a csíkszeredai fiatalokkal. Az általa nevelt jégkorongozókból álló csapatok a legutóbbi szezonban a magyar serdülő- és ifjúsági bajnokságban is elindultak, előbbi a 2., utóbbi…..
dr.a 2010.07.21 23:25:00
@csiki hokis: ne fogalmazzunk olyan drasztikusan, az hogy ez a két ember mentette meg a csíki hokit éppen úgy nem igaz, mint hogy most attól, hogy ketten vannak ott össze fog dőlni minden. de itt szerintem túl sokat játszanak az egyéni ambíciók. minek kellett HSC-t csinálni a klubból? ha már magyarítani akarunk akkor miért nem lett volna jó mondjuk az SC Csíkszereda, vagy az SK Csíkszereda, hogy a klub magyaros legyen? ezt nem kifogásolták volna olyan sokan. De kellett a H a HC-re utalás miatt, ami egy bukott klub, de ki kellett fejezni, hogy mi vagyunk a győztesek. meg a fekete szín? mégis minek azt? mit akar szimbolizálni? ha nem akartak volna konfliktust gerjeszteni, akkor a hagyományokat tisztelni kellett volna. lehet, hogy volt még más neve és színe a szeredai hoki csapatnak, de a mai szurkolók tudatában, mondhatni szívében a sportklub és a kék fehér él. a név és a színváltoztatással úgy érzik, mintha elvettek volna tőlük valamit. ami meg a vezetést illeti, olyan emberre kell bízni, aki benne élt ebben a sportban, csinálta és eredményeket ért már el benne játékosként vagy edzőként, és persze rendelkezik jó vezető tulajdonságokkal. ezt nem látom a mostaniak között. Ráduly szerintem inkább olyan becali típusú. még azt is el tudom képzelni, hogy be fog menni szünetben az öltözőbe egy kis "taktikai" eligazítás céljából. a papagájra nem akarok válaszolni, mert az éppen olyan személyeskedő típusú hozzászólás, mint a sportclub blogon mostanában sokat látott szarhazi vagy segg*fej
dr.a 2010.07.23 19:55:02
@scottysc: biztos lesz ilyen még, majd kitesz magáért
Ráduly Róbert ligaelnök tájékoztatása alapján véglegessé vált a 2010/2011-es MOL Liga menetrendje. Eszerint csapatunk szeptember 7-én a Vákár Lajoson kezd az örök rivális Steauával, majd 10-én az Újpestet, 12-én a Fradit fogadjuk.Első magyarországi kiszállásunkon 17-én…..
Jégkorong Két személyi hír 2008.10.06 21:17:00
Az egyik a Mol Ligából, a másik az EBEL-ből, azért egyben és röviden, mert a hátterükről nem tudunk sokat. Az SC Csíkszereda kirúgta a svéd John Wikströmöt, ez az információ mintegy mellesleg jelent meg a csapat legutóbbi meccséről szóló tudósításban. Az Olimpija Ljubljana…..