Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omega_hu

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt belépünk Radzsasztánba, rövid kitérőt teszünk az apró Fatehpur Sikriben, amelynek bazársora akkora nyüzsgés, hogy garantáltan fejfájást okoz, ráadásul az emberek itt sokkal erőszakosabbak és rámenősebbek, mint korábban. Szinte mindenki akar tőlünk valamit, még ha…..
A hátizsákos gettó szállodanegyede, a Taj Ganj, ezúttal is egy forgalmas, nagyon koszos bazár közepén van, de ebből nem sokat látunk első nap, mivel javában áll a bál, a Holi fesztivál. Itt a tavasz, mondják ők, ami ránk is fér, hisz esténként polar pulcsiban ücsörgünk a…..
Elöl-hátul zsák Delhi röviden 2012.03.18 09:20:00
Delhi a zaj, káosz, tülekedés és szemétkupacok mellett azért mást is tartogat, a legtöbben mégis amint tudnak továbbhaladnak. Némi gondolkodás után mi a maradás mellett döntünk egy teljes nap erejéig.... A város egyáltalán nem turistabarát, kellemes éttermeket, kávézókat és…..
  Kora hajnali érkezés Delhibe: város felett lebegő szmog-felhő, enyhe kénes szag a terminál kapujában, nyüzsgő színes emberek, lobogó lenge női ruhák és dudáló, tülkölő és egyéb hangot hallató hada a taxiknak. Megérkeztünk, itt vagyunk és…..
Mindenképpen a nap híre, de lehet, hogy beillik a hónap hírének is. A Thaiföldre utazók és tervezgetők  jelentős részének rendszeres hobbija a repjegyvadászat, hogy kivel és mikor lehet a lehető legkedvezőbb áron eljutni a térségbe. Mondanám azt, hogy olcsón, de erről…..
Úgy tűnik, egyszerre nő az MSZP és a Jobbik támogatottsága. Ha az ő párharcuktól lesz hangos a média, a Fidesz bajban lehet. Az elmúlt napokban megjelent új közvélemény-kutatásokból érdekes trend kezd kirajzolódni: egyszerre nő a Jobbik és az MSZP támogatottsága. Bár a…..
Február 10-én mutatják be Franciaországban a La Horde zombifilmet. A történet Párizsban játszódik, négy korrupt zsaru egy csapatnyi gyilkost üldöz, akik kinyírták társukat. A bandát sikerült beszorítani egy épületbe, ahol heves tűzharcba bocsátkoznak, ám hirtelen …..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
omega_hu 2009.12.29 00:42:00
@Rékuc: Egyet tuduk erteni veled, de ciganyozni azert kellene....
Kezdjunk neki, utana majd meglatjuk mi lesz belole....Szeretnek eleg sok kepet feltenni erre a lapra, innen Irorszagbol, talan nem is csak a nyugati partrol, de en itt elek jeleneleg. Ezert a cim.Az ekezetekert, pontosabban annak hianyaert elore is elnezest, nincsen magyar ekezet a egyetlen…..