Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laluna - Saibogujiman kwenchana

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vietnámiak Thank You vacsorára hívták a magyar csapatot péntek estére, mivel hárman kedden hazautaznak. Egy itt előkelőnek számító helyre vittek minket. A folyó egy holtágán voltak az étteremnek kis pálmalevél tetejű mólókon az asztalai. Minden asztaltársaságnak külön…..
Kedves ide-ide tévedők!Kérlek, ha van olyan ismrősötök, akinek most elsős vagy másodikos a gyermeke, irányítsátok a kutatásos oldalamra. http://pedkut.blog.hu/Két rövid kérdőív kitöltésére kérem és ez nekem HATALMAS segítség!Nagyon köszönöm közreműködéseteket,…..
laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.11.29 19:17:26
Hau néhány hete el akart kérni egy konzervet a magyaroktól, hogy megkóstolja, miket eszünk mi. Dani meggyőzte, hogy az nem a legfinomab, és ők is csak kényszerből eszik, inkább megbeszéli velem, hogy főzzek neki valami magyarosat.Haunak nagyjából egy hét múlva lesz a szülinapja,…..
laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.11.21 21:02:42
laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.11.21 21:08:23
laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.11.21 21:15:05
Vietnámi kalandjaink Vietnámi dal 2008.10.23 10:06:00
Míg Danira várok, szerkesztgetek ide Nektek egy kis érdekességet.Tegnap sikerült feltöltenem egy a welcome vacsoránk után elhangzott dalt.Azért ezt választottam, mert a felvételek nagyon zajosak lettek, az énekből alig hallatszik valami rajtuk, és bár ez elég hosszú, de…..
laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.10.23 21:52:12
A most következő videót is este készítettem, a szállodánktól nem messze lévő kereszteződésben.Ilyen egy kereszteződés az átlagos esti forgalommal.(Az egyenesen menőknek van zöld... bár ugye mindenki egyenesen megy... egyenesen oda, ahova indult.)..
laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.10.23 21:44:02
Ú, gyerekek!Hihetetlenül jó hírem van! Szép lassan képződöm itt autodidakta módon, és rájöttem, hogyan tudok ide Nektek videócskákat is betenni!Persze, majd meglátjuk gyakorlatban, hogy tényleg működik-e.Addig is küldök egy rövidkét a teszt és a móka kedvéért. :)..
Az étel nagyszerű volt, és ital is volt bőven, több is, mint kellett volna, és ugye az ázsiaiak köztudottan nem bírják az alkoholt. Lett is nagy hangulat gyorsan. :)             Aztán egyszer csak elkezdtek babrálni a…..
Nos hát, növények várhatnak, belecsaptunk a lecsóba. :)Dani ma azzal jött haza, hogy készüljek, vacsorameghívásunk van. A vietnámi főnökkel és a feleségével megyünk valami étterembe vacsizni.Tyű, hát, ha étterem, csak valami rendesebb hely, remélem, csak nem lesz kosz.…..
laluna - Saibogujiman kwenchana 2008.10.09 00:42:18
Végre magamhoz tértem.Tegnap reggel Saigonba eljött értünk Hau egy kisbusz-taxival, és 4-5 óra utazással, amiben egy kompozás is volt, átjöttünk Can Tho-ba. (Hau Dani itteni kollégája, velünk kb. egyidős és jóban vannak.) Délután mászkáltunk a városban, kimentünk…..