Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stay_TRUE

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
Urbanista Budapest szégyene 2010.07.20 20:39:00
  Reggel még csak egy kommentben figyelmeztetett HZV, napközben aztán Rita egy fotót is küldött az Indexnek, milyen feliratot feszítettek ma ki a Várkert bazárra. Nincs mit hozzátenni...
Stay_TRUE 2010.07.21 10:01:46
@fovarosi.blog.hu:
Higgyétek el, hogy ha felújítanák, és egy szórakozóhelyet csinálnának belőle, akkor ez lenne a legsikeresebb az egész városban. Persze már előre rossz belegondolni, kinek a kezébe kerülne... :S
  Politikusbűnözés - a Jobbik (és médiaszárnya, a kuruc.info) egyik, kétségtelenül erős hívószava. Megállítjuk, felszámoljuk, számonkérjük - ígérik. A párt a napokban közzétett programjában az elmúlt húsz év politikusi garnitúrájával szemben határozza…..
Stay_TRUE 2010.01.19 10:47:41
@Viktus: a kuruc szinvonala igaz nem szárnyal magaslatokban, azonban érdemes megfigyelni, a párhuzamot a legális népbutítással (RTL Máunika), ugyanis az is van ennyire kirekesztő, és nagyon komoly ellenérzéseket kelt a cigányokkal szemben csak épp burkoltabban teszi, ellenben szélesebb célcsoportnak. Na akkor melyik a rosszabb?
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Stay_TRUE 2009.06.10 10:04:39
@Eritreai:
Azért nincs értelme vitatkozni az SZDSZről meg a Jobbikról, mert azt hiszem hogy sok dologban teljesen másként látjuk a Világot! Én azt gondolom, hogy a fő különbség a kettejük támogatói között, hogy az egyik a saját hazája védelmében, a másik pedig minden itthon élő kisebbség védelmében tör lándzsát. Szép és szükséges dolog is a kisebbség védelme, de itt arról van szó, hogy ne kapjon többet valaki azért mert kisebbségi. Kapjon ugyanannyit, és fizessen ugyanannyit, mint az őslakos és akkor nem lesz balhé. Ez bármilyen országra, bármilyen juttatásra, vagy büntetési tételre is érvényes. Ennyi.
Stay_TRUE 2009.06.11 16:37:29
@Eritreai:
De valamikor el kell kezdeni, és eljött az idő, ha nem akarunk polgárháborút!! Egyébként a kedves média meg csak szítja a tüzet a magyarok és a cigók közt, hiszen az oszd meg és uralkodj elve már több száz éve szakadatlanul működik, arról nem beszélve, hogy addig is van miről írniuk.. Romáknak és magyaroknak összefogva kéne elsőként pofán baszni a hírhajhász Havas gyorstalpaló médiaiskolájából szarként ömlő kis taknyokat! HELL YEAH! :)
Komoly lájnapra lehet számítani a Balaton Sound 2009-en. Bár a fellépők többsége már egy jó ideje nem tündököl régi fényében, mindenképp örömteli látni, hogy eljön hozzánk a szeretett/gyűlölt Moby, és a már Szigeten is bizonyított Underworld. Lesz még Röyksopp, és a…..