Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lara74

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta vártuk őt és napok óta törtem a fejem hogy mikor hozzam el. Nos itt van már nálunk és itt van és ide pisil ...és...és...és ide kakil, itt sír, itt tombol. Minden időm rámegy. Ezt akartam én? :) Igen. sőt Persze, hogy ezt akartam és ez volt az álmom, hogy itt…..
  Aki időnként benéz hozzám, elolvashatta és "végig borzonghatta" az egyik februári bejegyzésemet, a "Bulldog Rescue"-t. Ha eddig nem tetted meg, akkor most itt megteheted. Klikkoljál szépen az aláhúzott linket és olvassál el végig az írómányt! Napokban…..
Mi a közös következő a földkerekség minden sarkában ismert sztárok és világszerte kevésbé ismert amerikai sztárócskák, úgynevezett celebek között?-Adam Sandler (amerikai színész-komikus, filmproducer. Arany-Málna dijas=Anti Oscar-Dij)  -Reese Witherspoon ( amerikai…..
 NÉV KÖTELEZ Gyere!!!!!! Gyeeeeere ideeee Churchill!!!!  Ülj le! ÜLJ MÁR LEEE! CSŐRCSILLL!!!  vagy ...kicsi Killer-kém, de szereti mama a kicsi kutyáját, naaa adjál egy puszit Maminak! Killlcsikém! nyam... nyam... nyam..., kérsz egy kis csokit? jaj de szereti a…..
   Mint már megszokhattuk, idén is nagy hirtelenséggel ránk szakajtotta az ég, ama fene nagy havát. Mindenütt megbénult a közlekedés, a várótermek tele lettek a forró teáért sorban álló utasokkal, akik voltaképpen nem utasok, csak fagyoskodó várakozók. Ami azt illeti,…..