Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stekker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Egyszer már volt egy Tövismadarak típusú szakításunk, most egy szomorú fiú meséli el, hogyan csinálta meg majdnem a barátnőjét egy jezsuita szerzetes. A kép csupán illusztráció   Ó, mélyen tisztelt Szakítóblog! Kesves Anita és VL! Mindenek előtt, engedjétek…..
Visszafogott, fiatalos, elegáns. Fene gondolta, hogy a BKV-ellenőrök új formaruhája kapcsán egyszer pont ezek a jelzők jutnak majd eszembe, pedig megtörtént. El kell ismerni, a Makány Márta for BKV kollekció rendben van, a BKV idősebb és fiatalabb dolgozói is nyugodtan belebújhatnak…..
A Guns 'N' Roses már több kapcsolatot is tönkretett, egyszer egy lány azért nem ment el egy randevúra, mert dolga volt: Axl Roset szerette volna rajzolgatni. Mit szólt volna, ha elbiciklizik mellette Slash?    Kedves bloggazda, bloggazdáné és kommentelők! Egyszer már…..
Gergely smart pontjaival nem megfelelően járt el a benzinkút, úgyhogy kis vitatkozás után panaszt tett. A Shell kivizsgált, elnézést kért és ezentúl beépített embereket küld a befenyített dabasi kúthoz. Megkaptam a Shell rásbeli válaszát is a panaszomra, és telefonon is…..
A két üzletlánc akciótartási gyakorlatát is vizsgálta a Gazdasági Versenyhivatal, és megállapította, hogy a Plus és a Match is megtévesztette fogyasztóit, mert az akciós termékek egy részét már a leárazás első napján sem lehetett megvásárolni üzleteikben. Részletek az…..
stekker 2008.10.06 15:08:14