Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rostást

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a Stand tönkreteszi kedvenc játékunkat, aminek a keretében minden márciusban izgulunk és találgatjuk (néha jól, sokszor rosszul), hogy ki kap Michelin-csillagot. 2019-ben a Stand...
Pár nap alatt Orbán Viktornak sikerült lezúznia, amit nagy nehezen felépített. A menekültekkel megvert, Európát hősiesen védő, a magyar munkahelyéért borzasztóan aggódó miniszterelnökből pár nap alatt a holokauszt felidézője, egy embertelen, igazságtalan és közönséges…..
A világ egyik legegyszerűbb receptje, őszibarack kakukkfűvel. Előkészítési idő: 1 perc! Az ihletet egy két-három héttel ezelőtti nagyszerű Terminal ebédből vettem, ott sokkal szebben és túróhabbal tálalták. [viszont talán kakukkfű nem volt rajta, arra már nem emlékszem.…..
Gyors körkép a Gourmet Fesztiválról, a szakmai napon kóstolt ételekről és néhány hangulatfotó. Olyan elképesztő a kínálat, hogy persze a töredékét se sikerült megnézni, de szerencsére itt a péntek-szombat-vasárnap.  Na ez kinek a csuklója vajon? Ma kóstolok és…..
A nagyon magas presztizsű Food&Wine magazin feltette a kérdést több tucatnyi világjáró séfnek: melyik éttermekbe szeretnének mindenképpen eljutni, hova vágynak leginkább ("dying to go" eredetiben). A válaszok között természetesen felbukkantak a világ leghíresebb éttermei, a…..
Na ilyet még Ferran Adriá se csinált, pedig a katalán nagymester igencsak átalakította El Bulli nevű éttermében azt, hogy mit is gondolhatunk vacsoraélménynek. Az éppen frissen a világ legjobb éttermének megválasztott El Celler de Can Roca legendás fivérei nem elégednek meg azzal,…..
Miközben Budapesten is egyre hódít a mexikói konyha, vagy legalábbis annak az erősen Tex-Mex irányú büféverziója, a világban, főleg az Egyesült Államokban kezdik felismerni, hogy többet tud ez, mint különböző tortillák megtöltögetése csípős cuccokkal. Na nem mintha azzal…..
A Blikk 32 fideszes polgármestert és alpolgármestert talált a fővárosban és a megyei jogú városokban, akik összesen 50 millió forint jutalmat vehettek fel az év végén, közülük hatan ráadásul országgyűlési képviselők is. A botrány szépen egybefutott a másik hírrel,…..
Heston Blumenthalt, az őrült vegyész külsejű brit séfet talán nem kell bemutatni senkinek sem. Ő az, aki régmúlt idők lakomáit elevenítette fel eképesztő tévésorozataiban (az egyik kedvencem az egészben szuvidált disznó...), aki iszonyatos energiákat fordított arra, hogy a…..
A Művelt Alkoholista Rövidzárlat 2012.06.04 06:00:00
A Művelt Alkoholista nagyjából hét évvel ezelőtt indult, és most véget ér. Sem meghatódásra, sem elkeseredésre nincs ok (az örömet sem akartam kifelejteni), mindössze annyi történik, hogy rugalmasan elszakadunk A Művelt Alkoholistától, és rövid akkutöltés után máshol, más…..
Vastagbőr L. Simon válaszolt 2012.06.25 15:45:00
L. Simon válaszolt a Heti Válasznak, mivel a "rabokkal dolgoztató fideszes gazdáról szóló hír a nyilvánosság több szegmensében is kiverte a biztosítékot". Például nálunk.A válasz:"A BV-sek több környékbeli mezőgazdasági vállalkozónál végeznek kihelyezett munkát. A mi…..
Ne legyünk álszentek, és főleg ne legyünk feledékenyek. Minket is megdöbbentett Albert Györgyi hirtelen halála, de ne akarjunk úgy tenni, mintha nem lett volna közpréda, életének különböző fordulatain nem szörnyülködtünk, csámcsogtunk volna hetente. A bulvármédia serényen…..