Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BB922

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meredith Grey a Media Marktban futott neki egy 0%-os THM-mel, kezelési költség és önerő nélküli hitelnek, mintha mi sem történt volna az elmúlt fél évben. Természetesen kiderült, hogy mindig van tétel, amit nem sorolnak fel a hirdetésekben, ez pedig jelen esetben a hitelfedezeti…..
Józsefnek 2x2 óra alatt sem sikerült nullás igazolást kapnia az APEH egy zugfiókjában, ahol hatan voltak előtte, mert az alkalmazottak elszabotálták az ügyintézést. Őt például 2x hajtották el új céges meghatalmazásért teljesen kamu ürüggyel, csak hogy ne kelljen (mintegy 2…..
Nincs is rosszabb annál, mint amikor az embernek idióta szomszédja van. SereG is kifogott egy ilyet, akinek zavarja az önérzetét, ha más is parkol látótávolságon belül az ő háza közelében, de levélírónkkal szóbaállni nem hajlandó, csak ablak mögül mérgesen mutogatni, így…..
BB922 2009.03.16 10:50:09
@malacorrú: sört? télen? jéger lesz az most...
BB922 2009.03.16 12:33:46
@George Jung: mindkettőnek van. és direkt sz.patják egymást... valahogy rá kéne ébreszteni őket hogy vannak ennél sokkal nagyobb bajok is a világban.
A tervezett kurzusnak az a célja, hogy megismertessék a hallgatókkal, hogyan kell vezetni, irányítani egy céget. Az előadásokat tartó vállalkozók - egyebek mellett - elmesélik, hogyan menedzselik cégeiket, illetve milyen módon ösztönzik dolgozóikat.  Az egyik felkért…..
A tavasz kezdetének visszatérő rákfenéje a BKV-nál a februárról márciusra húzódó 30 napos bérletek kiállítása, amik valahogy mindig rövidebb ideig érvényesek. A Homár azt gyanítja, a titokzatos vírus egy bérletfejlesztési konferencián a MÁV vonatkozó szervét is…..
"Néhány napja a lengyel zloty jobban gyengült a forintnál. Aznap a lengyel kormány azonnal kiadáscsökkentéseket jelentett be." - egy hír a múlthétről. Nos, a Gyurcsány Ferenc is villámgyorsan reagált a válságra, és hogy a 7 évi MSZP-SZDSZ kormányzás…..
BB922 2009.02.16 13:47:29
Nagyon régen nem használom már a Gmail "Web Clips" funkcióját. Igazából már el is felejtettem, hogy miért. Biztos zavart, meg bannervakság, meg úgysem érdekelnek a hírek levelezés közben, stb. Mindenesetre Steve Rubel tegnap felnyitottam a szememet: mégiscsak lehet…..
Gyula közlekedési játszópajtása vagy igen türelmetlen, vagy nyomott pár energiaitalt, mielőtt autóba ült volna, mert nem volt képes egy trolimegállásnyi időt sem várni, ha hősünk nem dudál rá, akkor lezúzta volna a villanybuszt, levélírónkat és saját autóját is. Ez az a…..
BB922 2009.02.02 14:57:09
@psmith: gondolom az a komment már nincs kint. Amúgy csak nekem triviális a megoldás amivel senki nem vár 5 másodpercnél többet?

Vagyis: rózsaszín - ha látja hogy kanyarodni akar a nyomorult szembejövő akkor beengedi, aztán ha eltűnt minden szembejövő előzni (kerülni) kezd?

Gondolom nem csak nekem. Remélem. B
Vészjósló címmel közölt cikket a minap a The Telecom: "A wifivárosban sokan számolnak be egészségügyi problémákról". A cikk Nagy-Britannia első wifivárosáról, Glastonburyről szól. A városvezetés azért borította be az egész települést vezeték nélküli…..
BB922 2009.01.07 10:51:37
@TuRuL_2k2: Én egyszer belenéztem húszcentiről egy kültéri hotspot lapos antennájába egy épület tetején: na az az instant fejfájás elég kemény volt. Dehát azért van a tetőn hogy ne csinálj ilyet.
Laci alábbi indexeléssel kapcsolatos elmélkedésében kifejti, hogy milyen veszélyei vannak, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mi van akkor, ha kanyarodó főútvonalról egyenesen haladva letér. Sokat autózom én is, de most mégis gyalogos szemmel tapasztaltam, hogy rengeteg autós…..
Kocsiba, éjjeliszekrényre, konyhaasztalra illeszthető felület, melyhez egyszerűen hozzányomjuk a mobilt vagy mp3-lejátszót és az ott is marad. Nanopadnak hívják a terméket, nincs rajta ragasztó, nem mágneses. Állítólag minden tömör felületen megtapad. Kipróbáltuk, és tényleg.…..
autózz! autózz!kocsma - off topic 2008.10.19 23:27:00
[UPDATE: 2009. 07. 24.]A kocsma renoválás idejére bezár, a felújítás befejeztéig várunk mindenkit a sörsátorban!Jó kis társaság alakult ki itt a blogon, aminek kifejezetten örülünk, ám ezzel együtt sokszor az egyes témák elkanyarodnak nem pont oda illő témába. Létrehoztuk…..
Kevés olyan téma van autós közlekedés kapcsán, ami nem fordult még elő itt nálunk, Aqweren talált egy ilyet. Mert autót vezetni nem csak az szokott, aki a volán mögött ül, sokszor az utas is úgy érzi, neki tevékenyen részt kell vennie a közlekedésben, ha kormányt nem…..
Lehet, hogy NorbArt sztorijával bővül a sztereotíp körbe tartozó Suzukik színskálája? Mindenesetre párjának és neki ezúttal egy fehér példánnyal gyűlt meg a baja és alapjáraton 90/60-as vérnyomása is jócskán az egészséges határérték fölé kúszott egy nyugdíjas…..
Levélírónk arra kért minket, ne közöljük nevét. Lehet, hogy némileg hibásnak érzi magát a baleset miatt? Ha így van, akkor elég szörnyű, hogy idáig jutottunk, hogy a gyalogos elsőbbsége ellenére balesetet "okoz". Persze sokminden függ a körülményektől. Mennyire…..
Az alábbi probléma kissé abszurdnak tűnik, hiszen a hivatalosan lefordított házassági okirat megegyyezik az anyakönyv jogi hatályával, tehát a bíróságnak is be kell fogadni a keresetet a bontóperre. A Zugügyvéd mindenesetre kiváncsi a kollégák véleményére. Tisztelt…..