Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Koraszülött 2011.05.23 08:28:00
 Egyre többen látjuk, hogy a beígért óriási változások csak a győztes párt politikusainak helyzetére igaz. Viszont nem csak jobboldali a KT, van pár ellenzéki képviselő is - az ő hallgatásuk és töketlenségük cinkostárssá teszi őket. A videóhoz nincs mit hozzátenni,…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Időről-időre el szoktunk mélyedni a különféle fanok és művészek által készített alkotások birodalmában, ennek köszönhetően pedig számos remekül sikerült posztert és ál-előzeteseket láthattunk már a blogon, most pedig ismét visszatérnénk ehhez a sorhoz, ugyanis a Red Vic…..
Az apró, de hasznos dolgok kategóriájában dobogós helyért indulhat az üdítős palack vázra erősítésére szolgáló műanyag klip.   A német találmány nem a sportos biciklisekre számít célközönségként, akiknél a himbálózó másfél liter inkább idegesítő akadály,…..
Tim Burton Alice Csodaországban feldolgozására még várni kell sajnos jövő év márciusáig, néhány képet azonban már láthatunk ebből a bámulatos világból. Az első képen Johnny Depp látható, mint Bolondos Kalapos, a másodikon Anne Hathaway-t fedezhetjük fel, aki a Fehér…..
drs 2009.06.22 16:22:52
Az utobbi hétvégéken a barátaim egy része szabályosan visszautasította futásra való invitálomásomat: "Bocs, de Őszi Spartacuskupára megyünk, nem megyünk veled a ... keress új barátokat." -- Mi van?Kezdett érdekelni mi az, ami miatt partszélre kerülök. A héten…..