Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KergeCsirke

1 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Schobert házaspár női fele tavaly már egyszer lenyomta ezt az alakreform kampányt, de idén megint belecsap az Update-1 lecsóba. Facebookra szépen ki is tolta, hogy idén is lesz Nyerj új alakot a Jézuskától kampány. A szokásos "írj nekünk, oszd meg fészen" jellegű kampány,…..
KergeCsirke 2013.10.13 12:22:07
@Gatto Negro: Nem vagyok az aranyod. Ezt kikérem magamnak, "kedves" lenéző kommentelő. Az meg, hogy mindenbe belekötnek, ami él és mozog, tipikus magyar mentalitás és undorító. Ha RR, ha ez, ha az. A vallási rész meg hidegen hagy.
KergeCsirke 2013.10.13 15:03:38
@Gatto Negro: Egy mondatban légyszi írd le, mire gondolsz, hogy mi volt tavaly ennél a sztorinál! Nem tudom mire gondolsz.
Ennek a nicknek számomra van jelentése, az meg, hogy számodra "hülye", bocs, nem engem minősít.
Elmesélek valamit, bár semmi közöd hozzá: van egy betegségem, ami miatt nem ehetek túl sok szénhidrátot, napi szinten szabályozva van. Ám az Update termékek, mivel CH csökkentettek, beleférnek, sőt, ehetek pl. kakaós csigát, amit normál körülmények közt nem. Nekem ez segítség.
KergeCsirke 2013.10.13 15:08:09
@Öreg Kecske: A melle van csak megcsináltatva, a többi igazi. Másrészt, a táplálkozás 80%-ban meghatározza az ember kinézetét (igen, azt is, hogy látszanak-e az izmok). Elég sokat sportolok és eszerint a módszer szerint táplálkozom (fentebb már írtam, lehet, drágább, de, mivel én nem ehetek, csak szabályozott mennyiségű CH-t, nekem áldás). Nos, az én alakom is igen izmos, és semmi plasztika, semmi egyéb szer, csak táplálkozás és sport.
Én azért szeretném, ha Te pl. annyit dolgoznál, mint Rékuci. :) Megnézném, hogyan bírnád. Én is ugyanúgy lerobotolom a napi 9 órámat, mellette másoddiplomát csinálok, mellette háztartást vezetek és lám, nem vagyok kanapészörny, minden nap sportolok (igen, este 9-10-kor).
A névváltoztatásnál a cégnévre gondolsz?
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
KergeCsirke 2013.08.16 14:54:04
@monddazigazatmar: tyű, te paraszt, melyik út megyen itt Budára? Szövegértelmezés 0, kommunikáció 0. Nekem is sok dologtól felfordul a gyomrom. Pl. most épp tőled.
KergeCsirke 2013.08.16 15:02:17
@monddazigazatmar: Hívj rám rendőrt, de valami jóképűt, ha kérhetem. Ha már.. :) Bár, azt hiszem téged fog hülyének nézni, hogy minek.
KergeCsirke 2013.08.16 17:38:50
@monddazigazatmar: Nő vagyok és heteró. :) Nem tudom miből gondoltad, hogy pasi lennék..
Ugye, van gyereke? Emlékszik, milyen érzés volt, amikor először próbált a kicsi egyedül járni? Arra a pillanatra gondolok, amikor elengedi a széket és egyedül elindul, mi meg remegve figyeljük a szőnyeg szélén, hogy na, vajon elesik, nem esik? Fel tudja idézni azt a reszketést, az…..
Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát…..
KergeCsirke 2013.01.24 13:22:14
@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Aki megtehetné mindenféle szempontból, az nem szül, aki meg nem, nos, az túlvállalja magát és élősködik az állam nyakán. A mi nyakunkon. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozódjon a társadalom, kiegyensúlyozott körülmények kellenének, ami távolról sincs.
KergeCsirke 2013.01.24 13:33:48
@vénszivar: Tök kiegyensúlyozottan keringek (mint a heringek), nem szédülök, mert szokva vagyok.. :)
KergeCsirke 2013.02.19 14:23:57
@Hola: Anyámék tudatosan csak egy gyereket vállaltak. Ez az egyik. A másik az, hogy nyilván nem lehet annyira előre gondolkozni, de a saját határainkat ismerni illik. Harmadrészt: senkit nem érdekel a faszozásod, ez téged minősít.
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
KergeCsirke 2011.09.19 13:33:02
@Chopinke: Ez így van. :) Csak valahogy még mindig nem esik le a dolog sok-sok embernek.
KergeCsirke 2011.09.19 13:56:48
@egerészölyv: Nem gondoltam semmi ilyet, szimplán "mi" és "ők"-re bontottam a mondanivalóm. Minősíteni nem feltétlenül szeretnék, bár objektíven nehéz politikáról vitatkozni, de mindenesetre az az egy biztos, hogy többek között például jómagam elszenvedője vagyok a kormány intézkedéseinek. ..és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.
KergeCsirke 2011.09.19 14:23:14
@egerészölyv: Vannak dolgok, amikbe nem kell többet belemagyarázni, mint amik. Természetesen mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza (én is), de meg kellene próbálni kultúr ember módjára érveket ütköztetni (én naiv), nem pedig egymást ekézni.
Azt viszont valóban nem értem, hogy bár látjuk mindannyian, hogy rengeteg embert még lejjebb taszítanak, miért éltetik fennhangon Orbánékat? Mi ebben a jó? Nem az lenne igazságos(abb), ha mindenki arányosan tenne bele a kalapba?
 Na itt is van Magyarország legteátrálisabb tehetségkutató reality-je a 2. évaddal, remélhetőleg még több könnyel, drámval és sorstragédiával, mint az első szezonban, és akkor biztosan nem fogunk unatkozni. Ez még természetesen nem az élőadásos-szavazásos szakasz, hanem…..
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
Szerencsére nem a brutális kánikulában felejtették hűtés nélkül ezt a raklap fagyit a soroksári Auchanban, de csak a biztonsági kamera tudná megmondani, mennyi ideig olvadoztak:A soroksári Auchanban jártunk bevásárolni, és a képen látható jelenségre lettünk figyelmesek. A…..
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
KergeCsirke 2011.03.07 16:23:22
@ifjonc: Katolikus és "szabadon, felvilágosultan gondolkodó" ember NINCS. Aki katolikusnak vallja magát, annak be kellene tartania a katolikus hitvilágra jellemző dogmákat, így pedig az ember NEM lehet felvilágosultan és szabadon gondolkodó. Ha pedig nem tartod be a szabályrendszert, akkor NEM vagy valódi katolikus.
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
KergeCsirke 2010.12.13 11:18:16
@Nevem Earl: Nem szabadott volna.. Ki engedte idáig és főleg: miért?
KergeCsirke 2010.12.13 11:41:41
@bájgúnár: Nem akarok én senkit semmire rávenni. Csak nem feltétlenül kell szidalmazni.
"Az én csapatom,én pártom, én ízlésem" - ebben teljesen igazad van és valóban jól van ez így, de olykor, ha a másik csinál jót, nem árt elismerni. Csak egy picit.
KergeCsirke 2010.12.13 13:07:26
@bájgúnár: Személy szerint nálam hangilag Wolf Kati volt a befutó.. :) Veca - legalábbis úgy látom - még nem kiforrott egyéniség.
Pokorni Zoltán emlékezete egy picit kihagyott – mondta az ATV ma esti műsorában Hoffmann Rózsa. A volt fideszes oktatási miniszter és a jelenlegi kereszténydemokrata államtitkár vitája már napok óta tart, ráadásul a sajtó figyelmének homlokterében. A kormányon belüli…..
KergeCsirke 2010.11.11 12:44:37
@kodó tamás: Nyilván ez egy általános probléma, de talán az oktatásnak kellene lennie az alapnak. Ha már ott probléma van, akkor a többitől mit várhatunk.. ?
KergeCsirke 2010.11.11 12:46:41
@kodó tamás: Nyilván ez egy általános probléma, de talán az oktatásnak kellene lennie az alapnak. Ha már ott probléma van, akkor a többitől mit várhatunk.. ?
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..
KergeCsirke 2010.08.31 17:17:35
@Barry Kent: Ööö.. :$ Nem.
KergeCsirke 2010.08.31 17:28:35
@Barry Kent: Ó, értem. Akkor az a fajta ember, aki nagyon magasról fog majd hatalmasat zuhanni..
KergeCsirke 2010.08.31 17:33:08
SF.blog Készül a Holló remake 2010.07.28 14:00:00
Az utóbbi időben egyre divatosabb, hogy a sikeres filmeket, sorozatokat felújíják. Ez az "új" őrület elérte a Holló című filmet is. A hangulatot, ami körüllengi a régi változatot, a remake nem tartalmazhatja, reméljük felkészültek erre és így is nagyot fognak alkotni.…..
? 2010.07.27 22:24:41
próba..
Subba Subba szív iWiW: Kánikula! 2010.07.02 10:30:00
F. Zoltán, a 22 éves mohácsi vadász, aki az iWiW-en büszkélkedett az általa lelőtt kutyákkal, sajnos már törölte magát, akit érdekelnek a részletek, annak itt a cikk.CicmicPilf, aki úgy tűnik kivételesen heteró!EZ MI?BeolvasásÁkos nem képes megjegyezni a jelszavátEzt…..
KergeCsirke 2010.07.02 16:06:12
@cupoj: Nem mindegy, hogy átmeneti vagy végleges az állapot. Az átmenetiben nyilván sokan szívesen segítenek (bár tudom, hogy mennyire rossz érzés, mikor másokra van utalva az ember), ám a végleges..
KergeCsirke 2010.07.02 16:10:39
@cupoj: Igen, erre mondom, hogy tulajdonképpen ők a társadalom terhére vannak (nagy részük). Nem rosszindulatból mondom, de van benne igazság. Ismerősöm is: 26 éves és egy 3 éves gyermek szintjén áll - a szüleire van utalva, nem lehet egyedül hagyni, nem önellátó semmilyen szinten és ez nem fog változni.
KergeCsirke 2010.07.02 16:18:57
@PicuRika: Ők már letettek az asztalra az egész életükben elvégzett munkával (jobb esetben)és sok egyébbel nem keveset. Nem venném őket egy kalap alá a születésüktől fogva fogyatékkal élőkkel.
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
KergeCsirke 2010.06.25 22:53:56
@azallamenvagyok: A házasságok széthullása a vallásosság háttérbe szorulása miatt van? :) Ejj, ezt te sem gondolhatod komolyan. Azt kéne látni, hogy régen is megvoltak ugyanazok a dolgok, mint ma, csak nem volt lehetőség, média etc. Akkoriban az emberek inkább megalkudtak egy szar házasságban, tönkretéve ezzel a gyermekeiket is, mintsem, hogy elváljanak és rendezzék az életüket. Az emberek nem egy másiktól lesznek egészek. Önmagukban azok.

Nem gondolom, hogy mindenki alárendeli magát egy vallásnak vagy egy eszmének. Másrészt, pl. jómagam sem kaptam vallásos nevelést, csak normálisat, mégis meg tudom különböztetni a jót a rossztól és helyén van az értékrendem.
KergeCsirke 2010.06.25 22:57:13
@II.Briandrew: Nem gondolom, hogy a meggyőzés a lényeg. Én érteni szeretném - meggyőzni nem fogsz tudni és én sem akarlak téged. A kérdéseimet/kételyeimet pedig szívesen feltenném/megosztanám egyszer. :)
KergeCsirke 2010.06.25 22:58:41
@Kristl: Igen. Mert sok esetben az a megoldás.
Milyen lenne a világ Nutella nélkül (Che mondo sarebbe senza Nutella), mondja a reklám. És mit ad Isten, és mit ad az Európai Unió könnyen lehet, hogy megtudjuk ezt. A Nutella sok olasznak és nem, olyan, mint mondjuk itthon a Túró Rudi, tehát érthető, hogy nagy a felindulás…..
KergeCsirke 2010.06.20 16:39:59
@Dagi Omega: Oké, mea culpa, elsőre csak végigfutottam és ez maradt meg.. :)
Az, hogy betiltják a reklámját, önmagában nem old meg semmit. Elég ismert termék ahhoz, hogy enélkül is ugyanannyi fogyjon, mint eddig.
Nem gondolom, hogy a nem kifejezetten egészséges ételekkel akkora baj lenne. A mérték a fontos.
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
KergeCsirke 2010.06.15 15:03:53
@Bádoer: Magyarországon mindig is ez a liberális-konzervatív törésvonal dominált, csak ezeken marha jól átugráltak némelyek egyik oldalról a másikra - mikor éppen mihez fűzte az érdeke. Bocs, a Fidesz milyen beállítottságú is volt 1990-ben? Ja, hogy liberális? Én kérek elnézést.
KergeCsirke 2010.06.15 15:18:17
@nahát-nahát: Szerintem ez éppen, hogy visszafejlődés (haladóból a maradiba) lenne, amennyiben valóban erről beszélnénk.. Ezek ideológiák, elméletek, amiket nem lehet 100%-ban betartani soha. Annyit kellene csak észrevenni, hogy a világ változik.

Én úgy gondolom, hogy mindkét ideológia pozitívumait összegyúrva létre kellene hozni egy új -izmust (és most nem az orbánizmusra gondolok, ami jelenleg alakul ki kis hazánkban).
KergeCsirke 2010.06.15 16:26:17
@moophlander: Ezt még nem tudhatjuk. Bár, nem gondolom, hogy meg tudnának újulni. Amennyiben kicserélnének mindenkit, akkor lehetne, talán. Fideszre is ugyanez vonatkozik. Végre már hozzáértőknek kellene bizalmat szavazni.