Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fighter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A légiközlekedés kockázatait (mindenféle statisztikai adatra támaszkodva) minimálisnak szokták nevezni; talán emiatt is kap hatalmas nyilvánosságot minden légikatasztrófa, na meg azért, mert – noha a repülőgépek lezuhanása tényleg ritka – , az ilyen balesetek után…..
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
Mindig büszkén lengetjük a csápunkat, ha külföldi szájton vagy blogon akadunk Magyarországról származó aranyrögre. Ezúttal Hírbehozó barátunk szólt, hogy mit ír a Strange Maps nevű blog. Hát azt írja, hogy irredenta hangulatú skandináv rejtvény jelent meg a Liget nevű…..
matareseklan 15 éves a Doom 2008.12.10 20:03:00
15 éve látott napvilágot az id Software egyik legnagyobb és legismertebb sikere, a Doom. Az 1993-ban megjelent játék készítői és a csodafejlesztő, John Carmack ekkor már híres volt a Wolfenstein című játékukkal (a másik név a csapat palettáján). Azonban az új motorral és…..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..