Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zerotolerancia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Kétéves az Appleblog 2010.01.22 19:35:00
Fényeket lekapcsolni, spotlámpát a színpadra irányítani, függönyt elhúzni! A zenekar kezdjen bele Richard Strauss - Imígyen szóla Zarathustra című művébe, majd a háttérből csapjanak elő a lángnyelvek, a következő feliratot formázva: Ez a nap is eljött, őszintén szólva a…..
Az Apple néhány hete meghirdette a MacBook Repair Extension Program for Hard Drive Issues nevű csodát, ami szerint az Apple kiterjesztett garanciát vállalt a 2006 májusa és 2007 decembere között vásárolt MacBookok merevlemezére, sőt, nemcsak hogy cseréli a rossz Seagate vinyókat, de…..
Tegnap bukkantam rá a Neo FM új logójára, ami így elős látásra szíven ütött. Az rendben van, hogy sietni kellett, hiszen 18-án már indulni kell a csatornának, és addig még rengeteg helyen kell hirdetni az új adót. Azonban ezzel együtt is többre számítottam ennél az eléggé…..
A MATT, azaz a Magyar Tervezőgrafikusok Társasága néhány hónappal ezelőtt írta ki pályázatát Zavar? tervezd át! címmel, arra buzdítva a grafikusokat, hogy ha valami olyasmit látnak a környezetükben, ami bántja a szemüket, akkor ne elégedjenek meg csak az elégedetlenkedéssel…..