Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berlin

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég számoltam be Berlin tervezett három új metrómegállójáról és a kommentek között felmerült, hogyan lehet megközelíteni a Schönefeldnél kialakított repülőteret, melynek forgalma az elmúlt években megnégyszereződött, elsősorban a fapados légitársaságok által…..
Ez az igazi modern tömegdemokrácia! Isten szolgái pont olyan szopatási alanyok, mint egy egyszerű, ateista Naiv Ügyfél. A francia forradalom vívmányait nagy kedvencünk, a Wizz Air ültette át a gyakorlatba Rómában. Nem, nem akasztgattak plébánosokat, hanem egyszerűen ott hagytak hét…..
berlin 2008.10.05 23:46:27
hadd szoljak en is hozza, gyakran repkedo leven.

En is többször voltam mar a wiccessel, kb hat-hetszer. az altalam hasznalt legitarsagaok kozul a legrosszabb. Javareszt easyjettel es ryanairrel utazom, de nemcsak, viszont a fapadosok kozul is mindenkepp a negativ slagerekkel emelkedik ki. Nagyon keves pozitiv velemenyt olvastam rola es megjegyzem több ilyen repulos forumon vagyok beregisztralva es eleg sok velemenyt hallottam mar.

A legtöbb panasz a kesesekrol es a jarattörlesekrol szol. De nem keves a technikai hiba sem, akar hajtomukigyulladas is elofordult mar (Bukarestben).

En szemely szt neha estenkent bekukkantok a feihegyi weboldalra es nagyon ritka az a nap, mikor ne kesne bar egy wizzaires jarat (persze egyik a masik folyomanya, tudjuk).

De a legutolso repulem az több volt a soknal: Bergamobol mentem Kolozsvarra. 2 oraval indulas elott megjelenve, ahogy illik, 6 oras kesessel fogadtak. Na jol van, hat nyeltem egyet es kivartam. De a meglepetesekbol meg jutott aznapra, kovetkezo musorszamkent a 6 orabol lett 8 es a 8 ora utan pedg 14 ora, szoval a 13 ora koruli indulast kitoltak ejjel fel 2-re!! En pedig miutan mar 10 orat a tulzsufolt repteren eltöltöttem, gtam teszek egy kis kort a busszal, mivel az 15 perc alatt megy be a varosba, hat bementem avarsoba es az en szerencsemre megiscsak visszatertem egy jo ora mulva, mert a gep mar megvolt erkezve es nem 14 orat kesett ahogy beharangoztak, hanem "csak" 10-et.

CSak a fennvalo tudja h milyen rohanassal ertem el, mar a nevemet szolitgattak es en at kellett törjem magam tobb szaz emberen es 2 kontrollon.

En amugy sejtettem, h technikai hiba volt a keses oka, amit kesobb a pilota megerositett, pontosabban klima-problema, amit ra egy hetre sem javitottak ki, amint otth a tvhiradobol tudtam meg, slagerkent mondtak, h a wicc nem tud indulni buk-bol (tizoras keses).en vszinusitem h uaz a gep volt.

egy szo mint szaz, aki teheti kerulje!!!
Jo utazast!