Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsiolasz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az uborkaszezon, a nyári nyugalom ideje, amikor semmi nincs a tévében, lehet darálni az évközben felhalmozott Smallville-Supernatural epizódokat, kényelmes tempóban, hiszen reggelente Jim bácsi nem küld semmit, igaz? Frászt. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb nyara kezdődik el…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
Kicsiolasz 2009.01.20 17:17:21
@leszálló ág: 100 a centi, vagy a $-d?
Ha a $-d, akkor nem sok lehetőséged lesz. A nagyobb gyártók közül: Samu 32 A330, Lg 32 LG 2000 (esetleg akcíóban vhol a 3000), Philips 32 THP 3403 (asszem, de nem 100% a típus). Ezek közül egyértelműen a Phili a legjobb képminőségre. Ha szerencséd van, vhol ki tudsz fogni egy tavalyi szériás Toshibát (Tesco nyomatta sokáig akcióban), vagy JVC-t (bár ezt kétlem, hogy ennyiért lenne). U-2000/3000-es és L4000-es Sonyik, pedig mindent alulmúlnak.
Kicsiolasz 2009.01.20 17:03:01
@Jólfelhúztammagam: áááááá ok, én is elismerem, hogy valósan nincs akkora hatalmas eltérés a plazma és az lcd fogyasztása között. (pl: a plazma csak akkor fogyasztja a megadott mennyiséget, ha világos képet kell adnia, az lcd, pedig a folyamatos háttérmegvilágítás miatt, szinte mindig) De, az áltad említett Sony egy FullHD-s, tavaly elötti széria, amikor még nem nyomatták ennyire a "zöld" tv-ket, míg a Pana egy idei középkategória, aminél már valóban figyeltek a fogyasztásra is.
Ui: idei alatt azt értem ,hogy míg nem jelenik meg a 9X-es széria, addig az aktuális a legfrissebb...