Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakfitty007

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár gyermekded lelkületű ismerősei is ezeket a kindertojásos Star Wars figurákat vadásszák, és nem egyszerű. Napalm arra is rájött, hogy miért: Gyermekemet szerettem volna meglepni Star Warsos kinder tojással egyik délután. Vettem is neki egyből 2 db-ot. Hazaérek a…..
killtheradical Béralku 2011.02.16 11:41:00
"Olyanok írhatták a kormányfő beszédének e részét, akik nem ismerik a magyar bérrendszer és béralku folyamatait – mondta a lapnak Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára." És közben nem baszta senki tarkón egy szívlapáttal. Értem én, hogy nehéz a Szijjártó száján…..
A Hyundai sajtóközleményében méltán büszke az elért eredményre, jobb reklámfogásra nincs is szükségük a Genesis kupéhoz. Igazat kell adnunk nekik, még ha tisztában is vagyunk vele, mennyi köze van Millen versenyautójának egy utcai modellhez. Ezt csak tátot szájjal nézhetjük.…..
 Hetek óta halogatom, hogy megírjam ezt a posztot. Itt ez a videó, egy belső kamerás felvétel 2001-ből, a rali világbajnokság brit futamáról. Nincs benne semmi különös, de még ma, a kettőszázhatvannyolcadik lejátszás közben is kiráz tőle a hideg. A pilóta: Colin McRae. A…..
Bakfitty007 2009.01.09 20:47:59
@winters:

Az tény, hogy Panizzi nagy király aszfalton.
Akármekkora légyen is a válság, kóvályogjon bár az összeomlás szélén Amerika autópiaca, a Suzuki szekere jól szalad. Legalábbis erről regél a cég sajtóközleménye, melynek címe: A Suzuki sikertörténetének legújabb fejezete No nem valami izgalmas fejezet, de talán…..