Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Classica

73 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F@sz@m ki van! Az este 6 indulás az az én képzeletemben volt anyám szerint, én vagyok a hülye. 10 után megy a vonat és holnap délelőtt 10körül leszek otthon ^+/- 30 perc. Akkora balhé van, nem csak ezért másért is. Most Miki gépéről írok, mert az enyém épp behalt. Annyira…..
Most megyek leadni a kulcsot, aztán megyek át anyámékhoz. Azt nem tudom mennyire fogok ott írni, mert nem tudom a jelszót, Miki meg nem akarja megadni, mert fél, hogy letöltök valamit, és azért itt fizetni kell. Na mindegy nem megyek bele, mert csak felhúzom magam. Szóval igyekszem…..
Kicsi Ó jelentkezik Ébredés 2014.02.26 08:50:17
Fél8 óta forgolódok. Hideg van a szobában nincs kedvem mozgolódni, de mostmár muszáj. Kint esik az eső, csodálatos nap elé nézek. Ez lesz a leghosszabb mind közül...
Egyszerűen nem tudok aludni. Feszült vagyok, nem tudok rólad semmit. az összes 'hogyan készült' epizódot megnéztem. Már össze is csomagoltam a cuccaimat, csak a reggeli tisztálkodásra hagytam kint cuccot és a macit is, hiszen velem alszik. a pocim jobban van, szerintem már minden…..
Kicsi Ó jelentkezik Nem alszom 2014.02.26 00:11:57
Ma se megy az alvás. Ideges vagyok miattad. Mi lehet Veled?!A pocim puffadt, gyomorgörcsöm van, és 10 percenként járok wc-re. Közben a 'Hogyan készült' dokusorozatot nézem a youtube-on, ezzel is megy az idő...
Holnap korán kell kelni, 10ig el kell hagyni a szobát.Megpróbálok aludni, de az idegtől és a pocimtól nem hiszem, hogy menni fog.A holnapot viszont átkéne aludni, hamarabb eljön a hazamenetel. ..
Kicsi Ó jelentkezik Vártalak 2014.02.25 22:22:38
Eddig vártalak. Tényleg bízom benne, hogy nincs semmi baj. egyre jobban hiszem, hogy a kedélyingadozásoktól puffadok, mert olyan szinten felpuffadtam, hogy megfordulni alig bírok. És rosszul is vagyok, sírógörcs is rajtam van. Az én macikám van csak, akit tudok ölelni, az illatoddal...
Kicsi Ó jelentkezik 22óra 2014.02.25 22:10:32
Kicsi vártalak,de nem jöttél 10kor. Istenem remélem semmi gond nincs, nincs baj. Jajj kérlek valahogy jelezz nekem, hisz azt beszéltük meg, hogy minden nap felmegyünk. Kértem a fentieket, hogy vigyázzanak Rád, remélem vigyáznak rád, és csak elaludtál. Legyen már vége ennek az…..
Délután 5kor megérkezett Miki. Mivel tegnap le lettem rázva, gondolom jóvátételként feldobta, hogy menjünk el a német-francia határhoz kirándulni.Még világos volt mikor odaértünk, de már nagy kirándulás nem lett, mert gyorsan sötétedett. Itt van Németország legmagasabb…..
A ma reggeli összekészülődés után átmentem anyámékhoz kávét inni, semmi étvágyam nem volt, anyámmal sem akartam lenni, így elmentem a városi kis tóhoz. Vittem a netbookom és kiültem a csendbe, a kacsák társaságában. Hallgattam a zenét és méláztam. Majd 2 órán keresztül.…..
Kicsi Ó jelentkezik Reggel 2014.02.25 09:43:12
Nagy nehezen sikerült elaludnom. A csodálatos német nyelvre ébredtem, illetve iszonyat fájdalomra, ami az egész hátamban van. Azt hiszem a testemnek is elege lett az itt létből, de az ágyból biztosan. Olyan puha az ágy, hogy már eddig is kényelmetlen volt, de úgy tűnik most aztán…..
Fáj, hogy csak fél percet beszélsz velem. Fáj ez az egész, félek, hogy nem látlak tobbé, hogy elveszítelek. Annyira szeretnék már Veled lenni, és annyira fáj, hogy ebből te semmit sem hiszel el.Megnéztem a Vérmeséket, tetszett. emlékszem Velem akartad végig nézni, aztán félbe…..
Kicsi Ó jelentkezik 22 óráig 2014.02.24 20:01:01
Lefürödtem, megtisztítottam az arcom, lenyírbáltam a körömpörköltnek valót, bekentem a piros foltocskákat, bevettem a gyógyszerem és várom a 22órát. Addig pedig megpróbálom megnézni a Vérmesék befejezését a macival, aminek már csak nagyon gyenge az illata. :(..
Kicsi Ó jelentkezik Elég! 2014.02.24 19:19:33
Mai nappal lett elég, nem akarok tovább itt maradni, elegem van. Miki (valószínű nem is nagyon akar) nem tud eljönni velünk. Bár pár nappal ezelőtt még azt mondta, megkapja a szabadságot, mégis most a főnökség nem engedi el, mert új munkahelyre kellett mennie mától. Szóval marad…..
Kicsi Ó jelentkezik Szenvedés 2014.02.24 15:09:39
Elegem van! Alig várom már, hogy hazamenjek, tényleg. Utálom ezt a függést, utálom, hogy ilyen a helyzetem, és nem tehetem meg, hogy fogom magam és veszek egy jegyet és hazamegyek. Anyámmal megint sikerült összevesznem. Elegem van, hogy úgy kezel, mintha 15 éves hülye gyerek…..
Kicsi Ó jelentkezik Remek nap 2014.02.24 13:51:38
Csodálatos ez a mai nap. Reggel 9-től "vásárolunk" anyámmal egy olyasmi helyen mint a Budaörsi rész, ahol minden van, csak épp pénz nélkül. Ugyanis anyám nem tudja itt használni a kártyáját, Miki meg adott neki 10 eurot...vicc.Anyuval feszengünk, nem nagyon beszélünk egymással,…..
Kicsi Ó jelentkezik éjjel 2014.02.24 01:07:19
Nem tudok aludni. Most ugyanúgy meredek a semmibe, ahogy Te szoktál. Vajon Te is azt csinálod most? Gondolkodom rajtunk.Ahogy megismertelek, amiken keresztül mentünk. Valóban nagyon hiányzol, bár tudom, Te nem hiszed el, és azt sem, hogy fontos vagy nekem és szeretlek. Tudnám miért nem…..
Kicsi Ó jelentkezik Jó éjt! 2014.02.23 22:45:46
Szeretlek!..
Itt vagytok, legalábbis egy pici részetek az ágyamon.A te hajszálad, vagy szőröd a kék táskából potyogott ki, Seti szőre meg a pulcsimon volt...
 Még ha nem is hiszed el...én ezt érzem. Te vagy a szív, mely bennem dobog,Te vagy a vér, mely bennem csorog,Te vagy az ihlet. mellyel írok,Te vagy a könny, mellyel sírok.Te vagy a szem, mellyel látok,Te vagy a vagy, mellyel várlak,Te vagy a lélek, mely engem éltet,Te vagy az…..
Fent 1500m-es magasságban már erőteljesen tél volt, rengeteg hóval. A legjobb helyre vittek egy síközpontba. Előjött bennem a sízhetnék, aztán anyám is csúszott volna, míg végül Miki megígérte nekünk, hogy kölcsönzünk léceket és csúszhatunk. Persze ebből nem lett semmi,…..
Ezután elmentünk a Fekete erdő másik felébe fel 1500m magasságba. Most farsangi időszak van és sok helyen a régi hagyományokhoz híven tél űzést csinálnak, ez leginkább a magyar busó járásra hasonlít. Beleszaladtunk egy ilyenbe, sok csúnya maszkos ember vonult fel és ijesztgette…..
Kicsi Ó jelentkezik Fekete erdő 2014.02.23 20:32:03
Ma a Fekete erdőbe mentünk. Az egész napot ott töltöttük, megnéztük honnan ered a Duna hivatalosan és nem hivatalosan. Egy német herceg magánterületén van nem hivatalosan, itt egy díszes kútban van felduzzasztva a forrás és a palotája alatt viszik végig ki a szabadba. Ezt nem…..
Ígértem, hogy csinálok képet a környékről. Ez a vendégház, ahol vagyok.Ez pedig az utca.. Ez pedig az út amely anyámékhoz vezet.A fenyő alatti sárga ház az övéké. 3perc sétára vannak tőlem. Farsangi hangulat van, ezért vannak az utcák felett ezek a színes szalagok...
Kicsi Ó jelentkezik Mai káosz 2014.02.23 19:30:35
Elnézést kérek, hogy reggel nem jelentkeztem. Nem tudom, hogy a láz, a fáradtság és az elkeseredettség együttese okozta, de reggel 10:15-kor anyu kopogott az ajtón, hogy minden rendben van-e velem, mert nem mentem át 10re, a telefonom meg ki van kapcsolva. Azt sem tudtam hirtelen hol…..