Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shade89

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Shade89 2008.12.24 00:57:05
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..