Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cudarfi

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mit kapunk, ha Pozsonyi "Bucó" Ádámot keresztezzük Dolák-Saly Róberttel? Az eredményt pedig a Numanuma-kölyökkel? Hát az internetes szórakoztatásra teremtett keresztény-konzervatív paródiát, azt. A Képviselő Funky blog pedig úgy érzi, meg is találta a különös…..
cudarfi 2009.03.28 08:12:59
@mangorlo: A jójisten mentsen meg attól, hogy ezen hejde ifjak a politikába is bekerüljenek. Bár mondják, hogy vannak dolgok, amik nem váltaoznak.... Fel lehetne adni egy hirdetést a jobpiloton: politikus kerestetik! Feltételek:
- ambíciózus, extrovertált személyiség - - közhelyek skandálása
- devianciáns személyiség, torz önképpel
Előny:
- horódszónok ősök, vagy több éves gyakorlat
Hát igen, a jó öreg őszibarack csak beérett így november elejére. Yes he can. Lássuk hoz-e változást az USA függő világnak.A válságok mindig változásokat szülnek, ez természetes, hiszen az élet alapvető feltétele a fejlődés. Ha huzamosabb ideig topogunk egy helyben, vagy…..
cudarka trash'n'cash 2008.10.05 19:31:00
A minap arra lettem figyelmes, hogy kedélyállapotom - szimpatizálva az időjárásváltozással -, hirtelen drasztikusan borúsra váltott. De miért? Hiszen az elmúlt időszakban életem határozottan jóra fordult!Azzonal kutatni kezdtem a választ lelkem pókhálós bugyraiban, ahol a…..