Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GemShine

97 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utazási irodák válságtrükkje, hogy a szokottnál is hülyébbnek néznek minket, azt képzelve, hogy azt sem tudjuk, erősödött vagy gyengült-e az euró a forinthoz képest. Eddig a  Neckermann specialitásának tűnt (hiszen nemcsak ebben, de ebben a nemrég írt posztban is velük…..
Hitvány hétköznapok Bujjég... 2008.01.02 02:44:00
....mindenkinek!Sok Boldog Kellemes, Csodálatosan Szép, Gyönyörűségesen Gazdag Új és Bontott Cserép eladó!  ..
Pár dolgot kérnék:- Ne csak dec. 24-én szeressük egymást! - Ne vegyél senkinek ajándékot csak azért, mert kötelező. Egy rajz, egy jó szó, egy gesztus is elég lehet!- Ha vkit utálsz egész évben, azt ma nem KELL szeretned... és ne is játszd meg!!!Hamarosan indulok a szokásos…..
...vizet tartani a tenyeredben?Először a forró víz színültig telíti a szorosan eggyé olvadó "csuprodat"... aztán azt veszed észre, hogy valahol szivárog... jobban összeszorítod a mancsaidat, de emiatt máshol keletkezik rés, tehát inkább engedsz picit, és lazábban…..
Hitvány hétköznapok Jajjj ma... 2007.12.13 22:37:00
...nagyon bújós vagyok/lennék...Készíteni egy forró fürdőt neki, hozzásimulni, simogatni, cirógatni, hagyni, hogy szeretve legyél... mosolyogva elaludni... milyen sajnálatos, hogy nem így lesz..."Az igazi nőnek csak a szemét nézd,és azt sem kívülről,hanem a lelke…..
...a kapcsolat elől. Mi is történik?Meglátod Őt. Vágysz rá.Megismered.Megkedveled.Megszereted.Megkapod.Beleszeretsz.Megijedsz ettől....és menekülsz.Miért? Mert a múltból táplálkozol, és fosol, hogy ismét sebeket kapsz majd, amikor megnyílsz. Egy gyáva alakhoz hasonlóan elfutsz…..
...seggberúgásban részesített.Mielőtt elindultam szüleimhez ránéztem a hálószobai polcomra. Konstatáltam, hogy jó volna lecserélni. El is képzeltem, hogy milyen lenne, ha......Mire hazaértem a polc lazán le volt szakadva. Őrangyalkám simán leszaggatta, ezzel adván lökést a…..
...a kádban, hogy a mennyekben éreztem magam...Teletöltöttem vhabos vízzel, szinte túlcsordultig, és nem a hagyományos heveredős pózt vettem fel, hanem szépen oldalt fordultam a sarokkádban, olyan alvós pózba, amit annyira imádok... Hááát csajok! Mindig is tudtam, hogy ez jó, de…..
...fogadtatás????-Ferihegyi reptéren lefagyva az autóm. -Az elem nem működik, nehezen csak sikerül kinyitnom.-Az utak lefagyva, kint -1 fok.-Parkoló nincs az utcában.-lemerült az elem a termosztátban, a lakásban 8 fok van.-sehol egy szerető arc, egy simogatás.-nincs kaja.-késő…..
...vannak.A csúnya a szépre - a szép a csúnyára...A vékony a ducira, az idős a fiatalra, a farmeros az öltönyösre, a roma a magyarra, persze mindegyik igaz visszafelé is.... és folytathatnám a sort holnap reggelig.....Egyszerű: mert a sztereotíp hozzáállás szerint, aki ilyen jól…..
...az igazi, őszinte érzések?Amint valaki nyit felém, azonnal zárom a kapukat. Amint úgy érzem, h érzelmekről lehet szó bármelyik féltől, azonnal menekülök...Ugyanakkor hiányzik is, hiszen nincs annál obb, mint amikor úgy érbredsz, hogy boldog vagy a melletted fekvő…..
...sokáig aludni?Most is csak annyit sikerült, hogy konkrétan még alkoholos állapotban ébredtem.De legalább köszönhetően vendéglátós múltamnak, sosincs fejfájás... Pedig az üveg tequilla elfogyott, koktélok repkedtek... és kedvenc pultoslányomnak megtanítotam elkészíteni a…..
...a virtuális világból és menjetek végig a városon! Érezzétek az illatokat, ahogyan este a Duna melletti csípős fuvallat végigszánt az arcodon, megfacsarja az orrodat... ahogyan az esti fények álmosan beborítják a várost... NE webkamerán keresztül nézd wazzz!!! Told ki a lusta…..
...haza a munkából.Életem - ennél a cégnél betöltendő - elkövetkezendő pár évének sorsa dől most el ebben a pár napban... kivagyok. Ki vagyok én, h milliárdos befektetésben mondjak áment? Egy olyan bizottság előtt, akiknek ez csak egy a sok közül... és olyan alapvető…..
...amit látok, ha lenézek. És mindez csak a bal lábamon.Kedves Naplóm!Képzeld mi történt velem. 8 éves kosárlabdás múltammal, pont 8 éves kihagyás után a mai napon ismét beálltam edzeni. Előtte megfogadtam, hogy nagyon vigyázok a jobb kezem hüvelykujjára, hiszen tudod, h ez egy…..
...szinte mindig! Tudni kell felismerni...Épp fekszem a masszazspadon és kikapcsolódás helyett pörög az agyam... a teljes folyamatot nem ismertetem, de a konklúzió az lett, h fürdés után irány Pozsony!Ki is számoltam, h egy gyors tempót autózva 1h20min alatt lent vagyok.Autóba be. 1.…..
Hitvány hétköznapok Amitől... 2007.09.21 22:05:00
...a falnak megyek...Telefon cseng.GS: Tessék!Hang: Én vagyok!- no itt álljunk meg egy kicsit. Tehát. Hogy a kóchengeres himbilimbibe ne gurulna el a gyógyszerem ilyenkor. Hát anyukád nem tanított meg köszönni és bemutatkozni? Vagy tényleg azt hiszed, hogy a céges telefonomon csak a Te…..
Hitvány hétköznapok 26 óra... 2007.09.10 22:04:00
...késéssel érkeztem... 2007.09.08. 08:30-kor indultam el - 2007.09.10. 11:00-kor szálltam ki Budapesten... csomagom meg sehol... és egyből a munkával kezdtem... a fél város fel van túrva, le van zárva, árad a Duna... holnap pedig ismét utazom... de ma még bőröndöt kell vennem...Na…..
...indulok a világ túloldalára... egyedül...Ennek is megvan a pozitívuma... bár kevesebb... ;)))Legutóbb nagyot nőttem. Most is ez a cél!program:  Depart from Frankfurt to HanoiHanoi - Na ThrangNa Thrang - SaigonDalat - Saigon - ManilaManila - DumagueteDumaguete - Apo IslandDumaguete -…..
...is lehetne a cím!05.47 Édesjóm hív, h hamar leért Balatonszentgyörgyig, ne siessek (Ő éppen Horvátországba ment 3 óra előnnyel...)06.00 Ébredés... (IGEN még csak most!!!)06.35 Édesjóapum felkarolása07.10 Budaörs - Bacönös szenyók burkolása arcomba bele neki oda... fujjj a…..
...nem mindig látványos... és néha megtévesztőnek gondolható...A sokmilliót érő gyémánt is a felszín alatt pihen sokáig, míg végre valaki rátalál... és nem a "gem" keresgéli a bányászát... egyszercsak valaki arra téved, és felfedezi... nos az az igazi öröm. A…..
...meggyógyulok.Állok melletted, ahogyan máskor más mellett nem, és annyira szeretnélek szeretni, nem is tudod, nem is tudom, érzem. Most úgy teszel, mintha, aztán mégsem, és én nem nézek rád, közömbös leszek, mostantól az akarok lenni és nem akarok a szádhoz érni, mint régen,…..
...akarok a bőrömön érezni! És nem a fürdőszobában. 20 perc és irány A Vízpart. Gyerekkoromtól kezdve hedonista voltam, egy élvhajhász. Mikor 8 éves koromban megkérdezte tőlem keresztanyám, hogy miért szeretek úszni, csak ennyi volt a válasz:-Szeretem, mikor a teljes testemet…..
...is volt.Az utolsó exem elkéri az egyik autómat, mert végre talált munkát. Erősen gondolkodtam rajta, hiszen miatta áll a szervízben. Viszont hátha időközben el is lopják tőle... akkor még jól is járhatok... bahhhAz exnejem újabb papírt kér aláírva. Baszki. Ha lemondtam…..
Hitvány hétköznapok Végülis... 2007.07.15 21:16:00
...nagyon jól sikerült a hvége.Pénteken sikerült elintéznem a kis dolgaimat, majd edzés, majd könnyed vásárlás folyományaként gazdagabb lettem 3 pár cipővel, egy jó pár ruhadarabbal...Este könnyű estét terveztünk, Coronitázgatás a teraszon. Aztán egy telefonhívás, és…..