Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZELI

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszögezem, nem vagyok repülőrajongó, nem is értek hozzá. Még annak ellenére sem, hogy apósom ilyeneket, meg még ilyenebbeket vezetett ifjabb korában. A készletet egy tönkrement WC-tartály megjavítására tett sokadik próbálkozásom kudarcának ellentételezésére, hirtelen…..
Amióta világ a világ (de legalábbis mióta én emlékszem a karácsonyaimra), a legeslegjobb karácsonyi ajándék egy gyerek részére a LEGO.A kockagyár segít a választásban! Nem a legmenőbb, legbonyolultabb, vagy egy felnőtt által leginkább értékelhető/élvezhető készleteket…..
Bandisoma a karácsonyi szezon egyik várható nagy kedvencét játszotta végig. Akár magadnak, akár másnak szánod, érdemes végigolvasni a kritikát.Az első végigjátszásom, fogadjátok szeretettel és ésszerű kritikákkal! :D Ezt a készletet valójában azért vásároltam meg,…..
Említettem már kétszer is, hogy ez volt életem első LEGO-ja. Bizonyítékom is van rá, egy 1983-as családi albumból:Ilyen inget és hózentrógert is keresnék Így hát értelemszerűen nem tudok róla objektíven nyilatkozni.I. AlapadatokNeve: Gas Station…..
Amivel Vegeta a blograírást, azzal mi a hetet kezdjük. (Csak annyit mondok, hogy a héten egy egész különleges interjú érkezik az oldalra. Csak figyeljetek!)Sziasztok! Ez az első alkalom, hogy írok az oldalra, úgy gondoltam legyen egy végigjátszás, hogy hasznomat is vegyétek…Az…..