Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lisztes81

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már nem egy olyan posztot láthattatok itt nálunk, amiben néha kétes, néha egyenesen vérlázító pofátlansággal parkolnak le azok, akiknek a rend fenntartásán felül feladatuk lenne a példamutatás is, hiszen visszatetszést kelt az emberekben, ha azok büntetik meg őket,…..
lisztes81 2008.10.05 14:59:44
Csak annyit hogy én egy nem túl nagy városban lakom.Az összes itteni rendőrt ismerem, de olyan hogy biztonsági öv nélkül valahova... Nemhogy a rendőrautóban nem hajlandóak beülni anélkül, de még civilben is bekapcsolják ha csak száz métert mennek is odébb.Itt a szó szoros értelmében beléjük nevelték.
Nem bántom őket semmiféle tilosban parkolásért, mert itt nem is látni olyat.Véletlen?
Minden a felső vezetésen múlik.Itt szigor van keményen.A főnök a saját beosztottja forgalmiját elveszi az első ablakon lévő fóliáért.De mindezt úgy hogy hétvégén együtt mennek szórakozni és a legjobb haverok.A munka az munka.Itt példát mutatnak a fiúk és gyakorlatilag a hülye 18 éves padlógázasokon kívül nincs is semmi gond.De fiatal friss jogsis mindenki volt ugye?
Tilosban csak intézkedéskor.De akkor kék fény, sziréna nélkül.
Bármilyen hülyeséget is csinálnak, én csak becsülni tudom őket.Sokszor nem lennék a helyükben.Hallottam elég sztorit.
A szabálytalankodósokat pedig az előjárónak elég lenne csak egyszer megfenyíteni.Ahogy elnézem a nagyvárosokban rájuk is fér.De nem kirúgni és felelőségre vonni kell őket.
Ha a főnökük is néha kiautózna és külön őket is figyelné mint nálunk ezek a mutatványok múlt idők lennének.
Egyik tábort sem akartam ezzel a levéllel megbántani ezért kérem senki semmit ne vegyen magára.Nem vagyok elfogult, ez csak tény és az itteni valóság.
Tisztelettel.