Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágica_21

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A testbeszéd fontos része a mindennapi kommunikációnak, sokan azonban nincsenek tudatában testük jelzéseinek, nem is beszélve a másik testéről. Flörtölés és ismerkedés során a testbeszéd még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a két fél még nem ismeri jól egymást, a szóbeli kommunikáció akadozhat,…..
Hello Kitty blog Névnapi ajándék 2009.07.09 10:45:00
A minap nézelődtem a barátnőm névnapja ürügyén a neten, hátha találok vmi cuki kis ajándékot. Igazából vmi egyszerű, de nagyszerű dologra gondoltam. A nagy keresgélés közepette rábukkantam az egyik legkedvesebb weblapomon a megfelelő meglepetésre. Igazi Hello Kitty-s…..
Hello Kitty blog Simply Szálló 2009.06.24 19:54:00
A barátaimmal július közepén megyünk nyaralni a Balcsira. Direkt olyan szállást kerestünk, ahol 10-13-an egy épületben elférünk, nem puccos, olcsó és RETRO. Itt lehet igazán jó party-kat csinálni. Hosszú kutakodás után, megtaláltuk a tutit. Balatonbogláron, ami amúgy is,…..
Ágica_21 2009.07.27 18:05:08
Az ország legmodernebb klubjában idén először, PÉNTEKEN bulizhat a legpartyképesebb közönség kizárólag az IBS NIGHT jóvoltából... Siva tánca a valaha született egyik leggyönyörűbb szimbólum a világ teremtésére. Siva Natésvara, a "táncos isten" avagy…..
Kéjes napjaim Tangológia 2008.10.20 16:21:00
Vajon melyik az a női ruhadarab, amelyik leginkább megőrjíti a férfiakat?A.    melltartóB.    tangaC.    harisnyaA válasz természetesen a tanga – nyilván kinek mi, de a legáltalánosabb esetet vettem górcső alá :), ez viszont nem…..
Ágica_21 2008.10.22 16:08:44
   Mindig legyen nálunk óvszer! Soha sem lehet tudni… Ha óvszert veszünk, vegyünk hozzá síkosítót is! Tényleg megéri, sokkal jobb és élvezetesebb tud lenni, mivel az óvszer van, amikor már kiszárad, kellemetlen stb. Szóval mindenképpen vegyünk síkosítót is, de ezt nem feltétlen kell mindenfelé…..
  Orális szex. Kb. 10 évesen láttam először ilyesmit, egy osztálytársam születésnapi buliján. Az apukája leszaladt a boltba kóláért, addig a lány megmutatta, hogy mit talált a szülei szekrénye mélyén. Kb. 5en voltunk lányok és kemény pornót néztünk, annak is azt a részét, amikor a nő szopja a…..
  Már régóta szerettem volna írni, de mindig  kicsit megijedtem, hiszen nem igazán szeretném a saját szexuális életemet kiteregetni, valamint a kivételektől eltekintve, annyira nem tartom izgalmasnak, hogy egy teljes blogot szenteljek a kivel, mikor, hol és hogyan-nak. Ezért úgy döntöttem, hogy…..