Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunlounger

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
"A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható." - reagált a rendőrség a szombaton kirobbant…..
Sunlounger 2009.07.25 16:29:42
@hastamanana: Mint láthatjuk, az MSZP pedig, szokása szerint, megint hazudott egy jó nagyot. Szép világ lesz itt, ha ez a bűnöző geng végre a rácsok mögött lesz seggbekúrva ...
 A Fidesz szombat délután kiadott közleménye azt állítja, súlyos következményekkel járó bakit követett el pénteken Draskovics Tibor rendészeti miniszter. Sajtótájékoztatóján bemutatott egy videót, melyen szerinte az látható, ahogy a "Magyarok Nyilai"…..
Sunlounger 2009.07.25 15:59:47
@amc: Nincs igazad. Nem kis geci. Egy nagy geci ez a faszi. Képes rá nem kérdés.

Felsőbb utasításra
Mi a Hézag? A Draskovics-ügy titkai
8. évfolyam 32. szám, 2008.08.07
Politikusok és rendőrtisztek is tudtak arról, hogy 1996-ban Hézag fedőnéven titkos nyomozás indult Draskovics Tibor, a Pénzügyminisztérium államtitkára ellen. Kiss Ernő nyugalmazott rendőrtábornok kijelentette: a mai igazságügyi és rendészeti miniszter elleni nyomozást Horn Gyula állította le.

Tud mindent az olajos bandákról, többi patkány politikustársáról. Provokál ...
Az MLSZ Klublicensz Szabályzat egy masszív 77 oldalas iromány, melynek minden klubnak meg kell felelnie, ha meg szeretné kapni a klublicenszt. Ez ugyanis kötelező az élvonalbeli bajnokságban való induláshoz. A klublicensz céljai örvendetesek, kár, hogy ha komolyan vennék a pontokat,…..
Sunlounger 2009.07.24 11:08:13
@rhynn: Nem 8 ... Nem is 8at írtam.
Na de álljon itt Kistuloki idézet:""A megállapodás értelmében a következő három idényben 5,7 milliárd forint áramlik a magyar futballba." Hát ez pedig évi szinten 1,9 milliárd HUF. Ligakupa amely U21 és U19es liga inkább ...
A legnagyobb nyertes az MLSZ ez nem kérdés. A többi csak mellékes.
Előbb kimaradt de ez a 16 klub tényleg rengeteg. 10 max 12 bőven elég.
Sunlounger 2009.07.24 11:11:54
@rhynn: Teccik tudni "begyűrűzött a válság ..."
És ez pedig pontosan azzal jár, hogy az esetleges bevételek lecsökkenek, az esetleges kiadások pedig megnőnek ...
Ezt az egy dolgot kéne elfelejtenie örökre néhány magyar embernek: Ha szarba viszem, ha elkúrom a vállalkozásom, akkor majd az állam vagy az önkormányzat úgyis kisegít. Na ez ami ebben a példának okáért DVTK ügyben is kicsit elszomorító.
Sunlounger 2009.07.24 11:34:26
@rhynn: Na még egy aztán ennyi. Utánanéztem ennek amit írtál, hogy 140 millió volt tavaly a költségvetés. Nahát ez nem igaz. Csak a játékosok bére volt 180 millió ... Tehát tavaly 280 millió volt a költségvetés pontosan. 100 millióból is ki lehet jönni egy NB1-es csapatnak. De megsúgom 20-ból is és 10 millióból is. Előfordul azonban, hogy kiesel a végén ...

100 milliós költségvetéssel 2009/2010-ben te nem éled túl az NB1-et, ebben fogadni merek.
Mint Moldova György munkásságát majdhogynem töviről-hegyire ismerő ember, azt hittem leborulok a székről a röhögéstől. 1 évvel ezelőtt az Európa Bizottság által díjazott Miskolc Holding Zrt. ötmilliós szerződést kötött Moldova Györggyel melynek értelmében az írónak egy…..
Ha az én fiam hal meg, és elmegyek egy nyilvános eseményre, mondjuk egy zenei díjkiosztó-gálára, és ott a riporter azt kérdezi tőlem, hogy érzem magam a tragédia után, biztos nem kérdezek vissza, hogy mire gondol, de ha mégis, nem válaszolom azt rá, hogy jól. Azt pedig végképp…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Sunlounger 2009.06.21 21:40:10
Sunlounger 2009.06.21 22:11:26
@nyelv-ész: Kíváncsi voltam a Wiki-n hogy hozzák le. Kb. percenként van javítva a "The Stig" szócikk.

Pár perce humorosan "Michael Shoemaker is The Stig" volt kint :)
comment:com Elhunyt David Carradine 2009.06.05 06:44:00
Hetvenhárom éves korában elhunyt David Carradine film- és tévészínész. A nálunk leginkább a Kill Bill című Tarantino-filmből és a Kung Fu című sorozatból ismert karizmatikus színész igazi művészdinasztiából származott, hiszen apja, John Carradine híres színész volt, Bruce…..
comment:com Overdose az RTL Klubon? 2009.05.08 17:50:00
Mai hír, hogy az új nemzeti hős, Overdose következő versenyét nem a hazai futamát közvetítő Tv2-n, hanem az RTL Klubon láthatjuk majd május 23-án. Közel sem biztos azonban, hogy az angliai Haydock Park-i nagydíj valóban látható lesz a magyar csatornán. Az RTL Klubnak ugyanis…..
Sunlounger 2009.05.08 22:46:44
@Nyitott szem: Sport1, mint köcsög csatorna? :) Pihenj le kicsit szerintem :)
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Sunlounger 2009.04.28 16:36:36
Sunlounger 2009.04.28 17:09:46
1-1
comment:com Overdose és Kubrick 2009.04.19 16:34:00
A mai nap egyértelműen Overdose-é, aki végül mégse sántult le, de lehet, hogy egyébként sem, a szomszédunkban lévő fogadóiroda meg tegnap tömve volt emberekkel. A versenyt egyébként Kovács Áron és Demcsák Zsuzsa fogja közvetíteni, hát erre kiváncsiak leszünk (TV2, 17:00).…..
Mindig nagy rajongója voltam a Népszavás Andrassew Ivánnak. Kőkeményen, vért és verítéket sem izzadva, mint egy világítótorony a ködös-homályos baloldalon jelezte az irányt kollégai számára. Miután megkapta a Szabad Sajtó-díjat március 15-én Gyurcsány Ferenctől, azóta…..
Vastagbőr Parlamenti képek 2009.03.31 09:01:00
Volt már ilyen post, de most, hogy a gazdasági válság mellett még kormányválság is van Magyarországon, még érdekesebb, hogy mivel töltik idejüket képviselőink a Parlamentben. Nézzük hát a képeket. Nyugi, nem mind a szokásos alvós/olvasós/telefonálós, a tovább után egy igazi…..
Vastagbőr Káosz a köbön 2009.03.28 15:31:00
Az SZDSZ nagy meglepetésjelöltje, Bokros nem vállalja."sértő még a gondolata is annak, hogy a hírnevemet, hitelességemet odaadjam egy olyan programhoz, amelynek a sikerében nem bízom". Márpedig a szocialista párt mereven elzárkózik az én programomtól" - állapította…..
Sunlounger 2009.03.28 16:28:22
@zero: Csatlakozom. Lényegében az MSZP egyéniben nem fog tudni nyerni max. 10 helyen. De lehet annyi se. A többit elviszi a Fidesz egyéniben. Listán tud az MSZP majd bevinni embereket csak. Totális bukás lesz mert az SZDSZ eheti balfaszkodása őket is kisöpri. Nagyon is valós a 300 körüli FIDESZ képviselő ...
Horváth György, a Veszprém Megyei Bíróság elnöke bizony így járt. Igaz, nem elsőre, azért ez (még) nem Kína. Mikor Gyurcsány berágott Bayer Zsoltira a "Betelt a pohár" című írása miatt, és bojkottra szólított fel a Magyar Hírlap ellen, akkor a bíró úr már…..
A reggeli híradóban már volt kettő kiszivárgott név, akikről már esett szó az MSZP-ben. Surányi György és Glatz Ferenc ... "A szocialisták egyfelől olyan pénzügyi szakemberben gondolkodnak, aki a nemzetközi gazdaságban ismert és akinek tevékenysége hiteles lenne a piaci…..
Sunlounger 2009.03.23 13:33:51
@laspalmas: Na Draskovics lenne a legkönnyebb "célpont". Ő még népszerűtlenebb mint Feri és totálisan egybemosható a két személy. Ha most lehetne raknom egy jelöltre, akkor az Surányi lenne.
Sunlounger 2009.03.23 16:08:58
@turner: Glatz most olyan lenne, mint a jó öreg Boross, aki ugyan néha jókat mondott tényleg, de egy megszólalása se múlt el Tisza Kálmán vagy a XX.századi történelem emlegetése nélkül ... Ammeg most nem kell.
Szomorú idők járnak mostanában a Kapcsolat.hu törzsközönségének tagjaira; nincs túl nagy sportértéke gúnyolódni rajtuk, és nem is túl ildomos. Egy videó és a hozzá tartozó komment erejéig azonban mégiscsak hadd idézzük ide őket, hogy betekinthessünk reformbaloldali honfi-,…..
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Sunlounger 2009.03.21 15:00:04
@Hetfield: Természetesen ez nem folytható, ez a tili-toli semmittevés tovább. Kell a rendbetétel, de a társadalom tűrőképességét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Egy bokrosi sokkterápia elképesztő társadalmi helyzetet (lehet katasztrófát is írni) okozna. Mellesleg ez gyorsabb kilábalást eredményezne az biztos. Itt jön be a képbe a szocialista politikus a képbe aki felteszi a kérdést magának: "Miért az MSZP írja le magát ezzel teljesen, a szart ellapátolva a sok embert mélyen érintő törvényeket meghozni? Kapjunk 10%-ot a Fidesz 70%-ot és nem kell csinálniuk erőteljes megszorítást, mert mi balgák megcsináltuk, azok meg beleültek a majdnem készbe" Na ezért nem lesz ME Bokros.
Olaszországban valami nem stimmel. Márciusra már csak egyetlen csapatuk áll a nemzetközi sorozatokban, mégpedig az Udinese az Uefa kupában. A BL-ben Andrea Dossena, Guiseppe Rossi, Luca Toni és Massimo Oddo, na meg Roberto Rosetti képviseli a továbbiakban Itáliát, tehát a 6+5-ös…..
Vajon melyik alázás marad meg a fejünkben tovább? Hát persze, hogy a Liverpool Madridra mért csapása, mert hiába számít történelminek a Bayern alázása, a Sporting egyszerűen nem való a BL-be, és jól is teszi, ha elsüllyed szégyenében. Ugyanígy tehet a Real Madrid is, lehet…..
Közkívánatra Mohácsi Viktória SZDSZ-es EP-képviselőkisasszony: 2009. március 02. 08:14 MTV, A szólás szabadsága A romaügy magyar ügy   Kulcsmondatok: "nekem bizonyítékaim vannak, hogy szervezett csoport követte el a cigányok elleni támadásokat" "a…..
Sunlounger 2009.03.05 14:21:34
@Seduxen: "is ismert Ceika Stojka" Mehehehe ez is stojka
Sunlounger 2009.03.05 16:35:08
@Egaesz Homo: Kiváló szakember :) Majd akkor kikeresem neked az index fórumból ezt ittni:
"Mohácsi Viktória(34) tényleg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán,
annak Kommunikációs szakán végzett
Forrás: www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/view.do?country=HU&partNumber=1&language=HU&id=30099

Jelzett szak levelező , hat félévből, tehát három évből áll. 180 kreditpontot kell összehozni.
Felvételi 32 pont, ezt nagyjából össze lehet úgy hozni, hogy kevés hibával leírod a neved és a dátumot.
Forrás: www.arts.u-szeged.hu/bemutatkozas.html#kepzes
Mohácsi Viktória (34) ezt 1997-től 2002-ig bírta elvégezni, öt év alatt. Forrás: legfelül"

Remek ...
Vastagbőr Feri, a reformer 2009.03.04 14:01:00
Gyurcsányt elhajtották a fenébe Brüsszelben, mikor pénzt kuncsorgott a kelet-európai térségnek. Igaz, nem lehet ezen csodálkozni, mert elég rendesen elszólta magát. Elmondta, hogy sürgős pénzügyi segítséget kell adni azoknak az országoknak, amelyeknek a finanszírozása rövid…..
Sunlounger 2009.03.04 14:46:48
@rolika: Na pont ezt akartam linkelni az előbb. Mohácsié a hónap és az évtized véglénye cím, nem kérdés. Takarodjon az országból. MOST
Sunlounger 2009.03.04 14:56:58
@mind2: És sajnos erre a tegnapi hát lelkésznek innentől nem nevezném Iványi is rájátszik. Tudatosan, előre megfontoltan hergelnek. Hergelnek és majd csodálkozni fognak ha egyszer tényleg úgy felhergelik még a csendes embereket is, hogy nagyon pofán basszák őket ... Azt hiszik ezek, hogy nekik mindent lehet. Ha én felvetem, hogy TGyörgyön esetleg cigány elkövető lehetett-e mocskos, náci, fasiszta stb vagyok. ez a mocskos ribanc meg okádik ... Áh ... Szétbasz az ideg