Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dex777

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Dex777 2010.01.27 14:43:22
@Nünü: ... akkor teged biztos atengednelek! :))
Dex777 2010.01.27 18:01:41
@Nünü: Igazan nincs mit.
Tudod, es a cikk is ezt allitja, mi ferfiak udvariasabbak vagyunk a nokkel szemben, foleg a csinosakkal ;)
Mindenki, akit bármilyen szinten vonzanak ezek a füstölő, zakatoló, hangos gépek, amit autóknak hívunk, álmodozik olykor. Eljátszik a gondolattal, hogy egy számára ideális életben (melyben majdnem alaptézis, hogy korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésére) és környezetben…..
Ezernyi lóerő tépi-nyúzza az aszfaltot az amerikai autóipar fellegvárában, Detroitban. Tombol az óriási tömeg, vakuk fénye csillan a krómon, öles lángnyelvek és fojtogató gumifüst, szórakoznak az izomautó-fanatikusok. Keresve sem találhattunk volna szebb illusztrációt arra,…..
Dex777 2009.08.17 21:28:51
@Alhazred:
Nekem BMW-m van, szoval ebben teljesen egyet ertunk.

Bar... azert azt el kell mondanom, hogy az amerikai autok amerikaba jok. Nos ez persze tul altalanos, de ugye ennek a faszinak (asszem Cadillec-je volt) a kenyelem, es feltehetoen a nagy motor szamitott neki. Ezt pedig ugyan ugy megkapja es amcsi luxuskocsitol, mint egy BMW-tol. Azzal a kulonbseggel, hogy (es ebben talan mind egyetertunk) egy BMW mas (magasabb) technikai szinvonalat kepvisel. De ha ugyse hasznalod ki ennek az elonyeit, akkor minek?! Amerikaban az egesz kozlekedesi kultura / moral es persze a feltelek olyanok, hogy felesleges egy high tech szuper luxus kocsit venned. Raalsz a highway-re 65-tel (nehol 70-75-tel) es kesz, a kormanyon se kell szinte forditanod vagy 2 oran at. Minden sav, meg a varosokban is nagyon szelesek, nem igazan vannak szuk utcak, ahogy mondjuk hasznat venne az ember a preciz iranyithatosagnak.

@szalkasgerenda:

... es akkor itt nemileg egyet kell ertenem veled. Nyilvan minosegben, es fejlettsegben azert tart itt az amerikai autogyartas, mert hosszu idon at nem feljesztettek olyan utemben (vagy egyaltalan) a technikat, hogy most tartani tudjak a lepest az europai / japan gyartokkal. De tegyuk hozza, hogy a vasarlok nem is nagyon igenyeltek a fejleszteseket. Sot hogy az egyik nemreg megjelent TC-os cikkre utaljak (Lincoln Mark II), nem is vasaroltak meg dragabban a sokkal fejlettebb technologiat.
Belsőség Amikor nem adja ki 2009.01.14 18:19:00
A folyamatos technikai és minőségi fejlődés jegyében immáron kitűnő és elsőrangú felszereléssel rendelkezik szerkesztőségünk. Nagy hatótávolságú és ultraérzékeny telefonlehallgató-állomásunk a minap egy rendkívül érdekes beszélgetést fogott el a svájci Monthey-ből.-…..