Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpmcwap

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..
bpmcwap 2009.05.17 12:43:01
@jewel79bp: teljesen egyetértek. Naphegy, Attila út eleje, Döbrentei utca, Döbrentei tér, és környéke a legjobb. A környezet tiszta, zöldövezeti, ott a Tabán, A Vár, a Gellérthegy, a belváros percekre és egy egy lakásból nem csak a pesti mocsokra lehet látni hanem szerencsés esetben a budai hegyeket is. Ráadásul most a béka feneke alatt vannak az árak(pl: budailakas.try.hu ), pláne a fent említettekhez képest, és azért Andrási meg Jászai akkor is mocsok közepén vannak.
Belsőség Autót lop az Est 2009.04.23 11:12:00
Karotta már megint ráért. Unalmában az EST TV magazint lapozgatta, és a 2009.04.13-i szám vége felé azt látja, megjelent a legújabb Est könyv. Ejnye már, de ismerős!Be is ugrott neki a kép, hogy amikor 2005 telén megvettük a szerkesztőségi Zsigulit, az első tankolásnál, valahol…..
Szombat hajnalban már aggódtam, hogy Dömsödi Gábort se fogjuk megúszni, ugyanakkor persze azért reménykedtem. Mindhiába: megjött az ő közleménye is. Akit érdekel az Autó 2 sztori, azoknak mindenképpen ajánlom, összeszedett dolgozat. 13 éve használja jogtalanul Surányi Péter az…..
bpmcwap 2009.02.02 17:36:07
@Proctor: nem veszi át a lapot, nem is veheti át, csak a nevet meg a domaint... ne keverjük!!! Van egy tök üres 404-es a2 domainje meg egy a2 lapja az eddigi olvasói bázis által megszokott hangvétellel, struktúrával melytől eltérőt dobva a piacra 3-5 lapszám után gyakorlatilag lehúzhatja az a2 nevet a wc-n. mert a maradék nyomtatottat olvasók kőkeményen ragaszkodnak a jól megszokott struktúrához, nyelvezethez, mérethez, de még a papír anyagához is. Még egy portált átszabni is lutri nem hogy egy ekkora cserét lezongorázni... az hogy a2 innentől kezdve nincs, nyáron már nem lesz téma, őszre nem lesz újság, a portál lehet hamarabb megszűnik, ez a kiadó kérdése... Akár jogszerűen akár jogszerűtlenül használta tök mindegy, olvasói szempontból másodlagos, a tartalom a lényeg.