Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R4T3N

9 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhugykő Férfi melltartó 2008.11.27 12:31:17
"Két hét alatt több mint 300 darabot adtak el az eredendően női "felső" alsóneműből. Főként transzvesztiták vevők a melltartókra, amelyek ára bő 6 ezer forintnyi jen. A bolt árul férfi harisnyanadrágokat is, ugyanakkor nők számára szintén tart…..
"Gáspár Zsolti szerint Győző félti tőle a pozícióját, ezért nem segít neki megvalósítani álmait. Áll a bál a testvérek között ? állítja az ifjabbik Gáspár. A Gáspár fivérek közti vita ezúttal nemcsak a Győzike Show miatt van, egymáshoz sem szólnak, mivel Zsolti is…..
Agyhugykő Elzárkózom magamtól 2008.11.26 19:05:05
Teljesen felháborító az a feltevés, hogy bármilyen tudatmódosítószerrel élnék élettársi, vagy házas viszonyban. Ez teljességgel kizárt én bíróm a valóságot. A képzeletbeli barátaim is mind támogatnak bennem sőt bíztatnak is. De Meki bácsi is megmondta: "a drog rossz…..
R4T3N 2008.11.27 07:09:39
Mivel a ma éjszaka egyetlen valamirevaló bulvárhíre eltűnt az internet bittengerében, ezért inkább úgy döntöttem, hogy kiosztok egy-két virtuális szívlapát kezelést.   Ma a „kollégának” nevezett idegen létformát néztem ki magamnak. Ezt az emberszabásút…..
Egy kis szösszenet amit nem árt tudni ha valaki pornófilmekben akar szerepelni. (Még mielőtt valaki megijedne hogy szakszövegek jönnek meg ilyesmi... nem ezt mi írjuk XD )Szóval kell hozzá: - legalább 1 db farok, mű vagy igazi az fakultatív csak tudjad lengetni és baritonhangon mondani…..
"Egy londoni család szerint kanapéjuk kísérteni kezdett - írja az MTI. A feleség szerint a bútor furcsa hangokat hallat, ráadásul egyre hangosabban teszi. "Egy vasárnap reggel ráültem a teámat kortyolgatva, amikor meghallottam a vinnyogó-csikorgó hangot. Azt hittem,…..
"Akinek a környezetében van terhes nő, lassan elkezdheti törni a fejét, mivel fogja meglepni karácsonykor. Ha eleged van az unalmas bébinaplókból, de babacuccokat és könyvet sem akarsz venni, készíts meglepetést saját kezűleg vagy csináltasd meg egyedi ötleted. Adunk néhány…..
Miért fáj a barátnőm dereka? - Mert betonozott (suluj) - Mert már írt valami hülye kérdést amiért megcsapkodtuk. (Bazsiahegyrol) - Mert már unja állandóan azt hazudni, hogy  feje fáj. (Doom)   Hol lehet videókat találni pettingről? Esetleg sexről? - Az interneten?…..
Megint felébredtem és nem arra keltem hogy meghaltam. Yuppí zengjen mindenki örömódát meg zsoltárokat, mert ma is fogok írni a blogra agyrengető marhaságokat. A világ megváltásához lusta vagyok... leigázni meg megintcsak lusta. A hó elolvadt... De hova tűnt a fehér?????????!!!!!!!…..
Már nem merek semmi olyasmit leírni hogy kutyaszart ettem majonézzel mert valaki rákeres és minket ad ki neki mindeki barátja a gugli. Ma is sikerült elcsodálkoznom némely egyén ízlésén... Mondjuk egy K. Tündés sem volt ami azért mélyen meglepett. Azis meglep hogy miért emlegetem…..
Ez a kis cikkecskével egy hosszabb sorozatot kívánok beharangozni a tisztelt publikumnak, amiben akár a saját élményeitek is megjelenhetnek.   A taxikról és a sofőrjeikről lesz szó, akik úgy gondolom vannak annyira érdekes és egyedi társaság, hogy anyagot szolgáltassanak a…..
ElőjátékMár régóta kikívánkozik belőlem ez az egynéhány inger, de eddig nem volt különösebb apropó rá. Most így éjjel olvasgattam a különböző blogokat és szokásomhoz híven beleolvastam Fricsek és Bogi24 blogjába is, ahol szomorúan olvastam végig Bogi bejegyzését, hogy…..
 Ismertetőjegyek: Ha azt látod, hogy a diszpécserrel megbeszélt pont felé egy nagyteljesítményű, szolidan sportos autó közelít, kezdhetsz gyanakodni. Ha beszállás közben sportkormányt látsz a sofőr előtt, már biztos lehetsz abban, hogy a fenti típussal futottál össze.…..
Agyhugykő Éjszakai lapszemle… 2008.11.23 00:24:01
Öngyilkos lett a szegedi pedofil Péntekre virradó éjjel felakasztotta magát a pedofíliával gyanúsított férfi. Az 54 éves pék 12-14 éves gyermekeket fotózott le és készített róluk felvételeket pénzért cserébe.   Nagyon helyes te kretén, a kutya sem fog…..
"A magát csak Chubby Mikeynak nevezű Michael Bauers hatalmas súlya ellenére megdöbbentő vállalkozásba vetette bele magát. Meztelen naptárat készített, amit október végétől lehetett kapni a boltokban. Chubby decemberben Mikulásként, májusban bikaként pózol a naptárban, ami…..
R4T3N 2008.11.22 21:15:03
Agyhugykő Képrejtvény 2008.11.21 20:49:00
A képen van egy vélhetően vak és halott férfi, de hol??? Köszi a képet Szandi, csak 5 percig öklendeztem, de azért köszi!!! Legközelebb inkább szúrd ki a szemem...  ..
R4T3N 2008.11.21 22:24:14
a rendőrök azért kapcsoltak le egy autóvezetőt, mert a férfi túl lassan vezetett, de mikor ki akarták szállítani a kocsiból, kiderült, épp egy tésztaszósszal teli csuporral maszturbál. Ezt aztán a rendőri intézkedés közben se hagyta abba. A kocsiban találtak még pornót,…..
"Honnan tudom hogy elélvezett a lány akivel vagyok? Ha remeg és zihálva veszi a levegöt az már az?"Ha remeg és zihálva veszi a levegőt akkor nem csajjal vagy hanem Dart Véderrel... Ez esetben bajok vannak. Tanácsom a következő: ha mégis csaj akkor csak beöltözött Védernek…..
Agyhugykő Kinn vagyunk az IWIW-en 2008.11.19 19:18:00
Hát igen mi is megmásszuk ezt a lépcsőfokot, csináltunk a blognak iwiw-et! Így a rendszeres olvasók jelölhetnek minket és a szemfülesek a szerkesztőket is megtalálhatják. (kis súgó: egyikőnk képén sincs szívlapát)Ez segít egy későbbi találkozó megszervezésében is úgyhogy…..
R4T3N 2008.11.19 21:08:50
R4T3N 2008.11.19 21:48:26
Agyhugykő Szaporodunk 2008.11.18 18:39:22
A hullák egymással nem dugnak, bár annál inkább szaporodnak, nem úgy mint mi, mi inkább kufircolunk, mintsem szaporodjunk (a félreértések elkerülése végett nem egymással, ha rosszra gondoltál tessék 5 percig csapkodni vezeklésként a nemiszerved a sarokban), de van hogy bővül a…..
Agyhugykő Egy Bravo-s teszt 2008.11.18 11:46:07
Gondolom ismeritek eme szemetet amit néhanap újságnak csúfol pár meggondolatlan ferdehajlamú tini. A honlapjukat böngésztem, mert mit nekem mások fájdalma ha azt át is lehet élni... Naszóval találtam egy tesztet, amit most meg is mutatok nektek :P és ki is töltöm XD1. Hol fogtad…..