Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bszigeti

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTI2008. október 4. 18:35Befejeződött a Tarka Magyar rendezvényMintegy ötezer ember vett részt a Tarka Magyar! címmel az erőszak és kirekesztés ellen meghirdetett demonstráción szombaton a fővárosban, a megmozduláson jelen volt Gyurcsány Ferenc kormányfő is és az egybegyűltekkel…..
bszigeti 2008.10.05 02:42:06
az van amit a steve is mondott.
Vagy nem annyira akarod tudni h tenyleg mi van pld a humanistakkal, es pld a tarka magyarral, es akkor teljesen rendbe van az elemzesed gyf ugyben.
Vagy megis akarod tudni h tenyleg mi van es akkor erdemes lesz tajekozodnod.
Azt hiszem, a 40 ev alatt amiota letezunk es szelsojobbtol szelsobalig az 5 kontienens mindegyiken neveztek mar minket mindennek, itthon is mashol is ehhez ar hozzaszoktunk. ugyanakkor az elmult evekben azt hiszem tobbszor bizonyitottuk h NAGYON nem ertunk egyet egyik politikai parttal, es egyik vezetojevel sem, es raadasul ez nem szimpatia alapon van igy, es nem azert mert epp valamit rosszul csinalnak , hanem azert mert az Uj HUmanizmusnak van egy gazdasagi modellje ami nagyon tavol all a neoliberalis modelltol (amelyben ok pld egyet ertenek), csakugy mint a tervgazdalkodastol is, es van egy demokracia modellje ami nagyon tavol all attol amit a jelenlegi palettan levo partok annak hisznek (lenyegeben egyet ertenek), stb. Ezt csak azert ilyen kicsit reszletbe menoen, h ertsd nem az a baj GYF-fel va OV -vel h nem szimpik, hanem melyen, az alapokban EGESZEN mashogy gondolkozunk, es ezert van az h amikor tudtuk szereny eszkozeinkkel zuztuk mind a kettot. Azt hiszem tenyleg nem nekunk kell magyaraznunk a biznyitvanyunkat. Szerintem az jo lepes volt a tarka magyar reszerol h mindekivel alairatta a nyilatkozatot, es amikor GYF kiszivargott , akkro beszoltunk neki azonnal sajtonyilatkozatban.
Ezen kivul NEM hiszem h ez annak a munkanak amit a 100 akarhany szervezet elinditott nagyon rosszat tett volna. Nem tett jot, nem is orulok neki egyaltalan, de tudom h azt amit akarunk: letrehozni egy fuggetlen, es figyelmenkivul hagyhatatlan eroszakmentes tarsadalmi erot, azt ez icipicit sem vetette vissza. vagy csak nagyon picit...szal minden ok.