Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dupla7

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra látszik a fény az alagút végén 2011.01.28. 15:04 F. Kapus ..
dupla7 2011.01.29 22:11:33
@zsozsi68: Milyen fiatalok?? Kiss Dávid(1990), Hajós Roland(1990),Tóth Adrián(1990). Most következzen pár szlovén góllövő a teljesség igénye nélkül:Rok Ticar(1989), Andrej Zidan(1989), Robert Sabolic(1988).Még mielőtt észrevennénk hogy ők idősebbek az is hozzá tartozik hogy második-harmadik idényüket húzzák az ebelben! Ja és bent vannak előnyben, hátrányban. FEJLŐDNEK IS!!Szépen. Ez semmire nem fog vezetni a Volánnál hogy a farmosok beöltözve nézik ahogy a velük egykorúak mennyi jégidővel rendelkeznek. Arról nem is beszélve hogy jövőre megint újabb elvárás lesz és megint a padot fogják koptatni. Talán kellene adni nekik is egy A4-es lapot hogy ők meg erre figyeljenek nem? Ja és közben sírnak az edzők hogy nincs negyedik sor. Kérdezem én:KELL ENNÉL JOBB ALKALOM???Menjen inkább Artyom meg Benk a farmba ott legalább húzóemberek lesznek. Szerintem Hajósék nem vallanának szégyent mert bizonyítani akarnának és lenne egy összeszokott negyedik sorunk!Az is több mint nevetséges volt hogy mondogatták hogy 48 pontnyi játékossal játszunk de Focit nem vitték magukkal mert minek!! Egyenlőre ennyi.

Még annyit hogy érdemes megnézni Ticar gólját. Nem semmi,nála csak Árpié volt szebb! Hajrá volán!!
Nemcsak Magyarországon, hanem Szlovénában is komoly gondot okoz az, hogy hogyan bonyolítsák le a hazai bajnokságot. Náluk ráadásul két csapat küzd az EBEL-ben, így nem könnyű összehangolni az eseményeket. Ennek megfelelően szomszédainknál mindig az utolsó pillanatokban dől el,…..
A végeredmény és az utolsó harmad alapján azt is mondhatnánk, sima győzelmet aratott a címvédő a trónkövetelővel szemben. 40 percig azonban korántsem volt kézenfekvő, hogy a házigazda képes lesz érvényesíteni az úgynevezett papírformát. Egy tempós és izgalmas első, egy…..
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem érkeznek kanadai bírók az EBEL-döntőre. Helyettük NHL-es supervisor jött a rájátszásra, akinek nem más a dolga, mint hogy kiválassza a döntők vezetésére alkalmas játékvezetőket. Lance Roberts vasárnap a Linz–Klagenfurt mérkőzést…..
Ettől a pillanattól kezdve nem lehet kommentálni az OB I.-rájátszásról szóló híreinket. Kissé szomorúak vagyunk, hogy ilyet kellett lépnünk, de elfogytak moderátori kapacitásaink, találomra kivagdosni embereket meg mégsem elegáns. Szóval, aki továbbra is őrjöngeni,…..
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
A magyar kapitány rekordot döntött német klubcsapatával. Az EHC München december 30-án története során először megtöltötte az Olympia-Eisstadion több mint hatezres lelátóját. A csapat 4-1-re verte a listavezetőt. Nagy volt az öröm a végén. Videók.A szurkolók októberben…..
"A büntetések mellett tartalékosak is voltunk vasárnap este, a Jesenice ellen. Mondhatnám, hogy az összes maradék játékosunk pályára lépett, és ezzel nem akarok bántani senkit, csupán azt jelzem, hogy aki hadra fogható volt, azok közül mindenki szerepelt. Sőt, az egyik…..
A harmadik Olimpija Ljubljana elleni mérkőzést játszotta az Alba Volán az idén, és két győzelem után ezúttal 3-1-re veszített. A csapat hullámvölgybe került, de bármikor feltámadhat. Bízzunk ebben.Nagyon gyorsan vezetést szereztek a szlovének, a fantasztikus első soruk révén.…..
A magyar bajnok az első harmadban elment 3-0-ra a Klagenfurttal szemben, 4-1 is volt, ám a végén izgulni kellett, nehogy egyenlítsen az EBEL egyik fő esélyese. Gólt lőtt Nathan Martz és a duplázó Kovács Csaba is, ez jó, 4-3 lett a vége. A további eredemények: Olimpija–Graz…..