Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simi-Samu-Sámuel

52 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Samu!Apa (a kétlábú) küldött Rólad képeket! /Tudod olyan nemmozgót!/ És hát nagyon tetszel! Remek lett az új bundácskád! Már alig várom, hogy simogatásközelből tapinthassam!!!! :) Remélem nem voltál túlságosan rakoncátlan, bár Apa írta, hogy 1/2 10tól 2ig nyúztak!…..
Állítólag most nagy változás történt, mert "E" megkapta az a LOMot végre... még mindig nem értem mi köze van egy ilyennek a változáshoz, de ő azt mondta, hogy megváltozik az élete... Megmutatta a DIP-lomját és bár próbáltam jelezni, mennyire értékelem én is, de nem…..
Most csak képekben:GYERTYÁK:CSEMMÁK: SZAGOK:EMBEREK:"E" kapott vmi bőrönDÖnT... nem tudom mi ez, d huzogatták, tologgatták, a kiskétlábú Hankát még majdnem bele is csomagolták.Azóta már tudom, hogy mi ez. Samu pótlék! Hiszen "E" akárhányszor elmegy…..
A hétvégén nagy volt megint a sürgés-forgás a kertemben. Jöttek mentek a kétlábú "rokonaim" Anyáék mindig ezt a szót használják a legtöbb kétlábúra, aki jön hozzánk, jah, meg van még egy: a BARÁTOK. Persze a kettő között érezhető a különbség, és ezt most…..
Samu Hétvége :) 2009.09.13 12:51:00
"E" már két hete dolgozik, legalábbis nekem ezt mondja.... Azért hétvégén mindig sokat játszunk, meg simogat és pózoltat és kattogtat a "nemmozgó képeket gyártó masinájával". Most azt mondta, lehetnék a cég reklámkutyája, mert állítólag ők is folyton…..
Samu Héderváron voltunk 2009.08.22 19:36:00
A mai napom nagyon szuper volt! Elmentünk kirándulni. "E", Anya és Anya Anyukája. Először persze betettek a brümmögőbe, amihez már teljesen jól hozzászoktam. Tök ügyesen elülök ott egyedül! :)"E" nagyon felszerelkezett, egy csomó mindent hozott nekem. Van egy…..
Samu Anya és "E" furfangos csele 2009.08.20 09:10:00
Eddig nem tudtam mihez kötni azt, hogy "fur-fang". Ha belegondolunk elég vicces egy szó. Eleinte azt hittem Fruról ("E" egy kétlábú barátosáról) van ilyenkor szó. Aztán gondoltam arra is, hogy valamit rosszul hallok és ez tulajdonképpen egy fura fa hang. Persze…..
Ma már korán készülődött mindenki.  Gondoltam én is besegítek....Valami összevont izé volt nálunk. Ünnepeltünk. Sok mindenkit. (Juditokat, Annákat, Nórákat és Papát) Az nedves is csepegett az égből, szóval mind összegyűltünk télleg! Apa mondjuk kicsit morgós volt a…..
Samu NYÁR 2009.08.06 22:10:00
A nyár az, amikor küldi a meleget az a kerek fényes korong az égről és nekem már nagyon (m)elegem van.Ilyenkor mindig a fal mellett fekszem és az nekem tényleg nagyon jó.Meg hát... "E" jófej és beenged és a naaaaagy családi házamba, ott jó hüvi van! De télleg! Anya…..
Samu Diplo-MÁS-OK 2009.06.28 21:46:00
Diplomás OK? Díp lom ások? Dip? lom! á... sokk!Ááááááááááá....... nem tudom hogy van ez... de az tuti, hogy "E" nagyon boldog, mert sokat megyünk sétálni, sokat simogat és már nem zörög a papírokkal.... Nekem ugyan elfelejtett hozni a Diplomból, de azt mondta, hogy…..
Samu Nincs többé 18as korhatár 2009.06.28 21:27:00
Először nem értettem... mostanában mindenki az én kertembe jön? Az övéket ellopták? Vagy mi történt? Jó jó... tényleg szépen megcsinálták nekem Anyáék, de akkoris...Aztán kiderült, hogy "N"-t jöttek ünnepelni.Kezdem megtanulni, hogy mi ez az ünnep szó, mert…..
Samu Mi leszek ha nagy leszek? 2009.06.11 12:30:00
Hogy mi lesz "E" ha nagy lesz?? Hát, valami köz-GAZásó. Mondjuk azt nem tudom, hogy mit csinál egy ilyen, de mindenesetre eléggé hülyén hangzik. Persze lehet hogy valamit félreértettem! :)Megkérdezem!Vállalkozásszervező szakos köz-gaz-dász lesz "E". És…..
Samu taNULLÁS 2009.06.10 21:58:00
Mostanában "E"-vel tanulunk a kertemben. Készülünk az állomvizsgára! :)  Így van, hogy egész délelőtt az árnyékban szunyókálok, SŐT! Néha még a délutánba is belecsúszok.E közben :) (Érteeed?!) "E" papírokkal zörög és színez mint egy megszállott...…..
Kényeztetés a köbön...bár, csak halkan megjegyzem, azért még hiányzott valaki, aki a tappancsaimat masszírozza egy icipicit.....
Samu Kertben lenni jó 2009.04.25 14:38:00
A mai nap csodálatos... Anyáék ültetnek a kertemben és bár mondtam, hogy segítek én is nagyon szívesen, de annyira ellenkeztek, hogy végül hagytam őket kibontakozni. Csinálják csak! Persze közben állandó felügyeletet ígyényeltek szegénykék, így nem moccantam…..
Simi-Samu-Sámuel 2009.05.30 10:56:06
@samumisi: Szia SamuMisi!

Már régóta rágom "E" fülét, hogy írja meg Neked, mennyire tetszenek azok a fotók az egész családomnak, amiket készítesz és az oldladon megtalálható! :)

És képzeld! Még egy közös dolog! Apáék már ezer éve Bboglárra járnak minden nyáron nyaralni! :) Meg E és N ott volt táborozó kisgyerek! :)

Mancsintás!

Samu
Samu Esik az eső... 2009.05.30 10:50:00
Mostanában nem tudom miért de egyfolytában öntöznek. Én már mondtam anyáéknak, hogy zárják el sürgősen azt a fenti csapot, de hát az istennek sem zárják....Hmmm kicsit bosszantó, mert a bundácskám szaglik ilyenkor, ami miatt Anyáék csak az elő-ö(r)s-szobába engednek be! Ott…..
Samu Apa 45 éves (a kétlábú) 2009.05.30 10:33:00
Hétvégén hatalmas hacacáré volt a a kertemben. Nagyon finom illatok terjengtek bent is és kint is. Valami ünneplés vagy mi...Kiderítettem, hogy Apa szülinpja és "E" névnapja volt. Ez először nem tudtam, hogy mit jelent de aztán rájöttem:Eljön hozzád az egész család,…..
Samu Álomvizsga 2009.04.25 14:29:00
E mostanában megint sokat ül a fal előtt a házban és kopogtat valami izén...Csak úgy pörögnek az ujjai... aztán meg néha csak ül és néz... aztán zörög valami szinessel, ami olyan mint a csapkodós újság, csak kicsit vastagabb (megjegyzem szerencsére az újságot már rég láttam…..
Samu HÚS-véti túra 2009.04.13 20:38:00
Ma nagyon - nagyon - nagyon érdekes napom volt. Reggel jöttek Hanka Pankáék a saját zörgősükkel. Apáék nagyon pakoltak és nagyon csomagoltak. Anya csinált kenyérközött-husit, amit E-jék "szenyvicsnek" hívnak... Én mondtm Anyának, hogy nekem ne pakolja semmi közé a…..
Ma délelőtt "E"-vel elmentünk egy nagyon nagy sétára. Már régen volt itthon, mert valami nyelv-vizsgát csinált. Nem értem miért van szüksége ilyen vizsgálatokra, mert szerintem "E"-nek semmi baj nincsen a nyelvével. Hmm.. mindegy... Lehet, hogy majd én is…..
Samu Ló virágok??? 2009.03.21 19:10:00
A mai nap nagyon jó volt. Anyával és "E"-vel elmentünk a zerdőbe. Tök fehér volt az alja. De nem olyan felnyalható, mint az Ó, hanem ez valami más vol. Anyáék azt mondták LÓVIRÁGOK... vagy ÓVIRÁGOK? vagy mi is?? Nah, mindegy... én jót játszottam,…..
Ma történt egy kis baleset...Mióta Kozmikusnál voltam, sokkal gyorsabb vagyok mint régen, sokkal magasabakat ugrom és hát ezáltal a játékhoz való kedvem is még féktelenebb... Ma délelőtt "E" kijött a kertembe játszani. Frizbizni akartunk. "E" kinyitotta a…..
Simi-Samu-Sámuel 2009.03.14 19:11:44
@fluffyboy: Szia Mex! Hát igazából már utána sem fájt, mert amikor Gazdiék letörölgettek, nem kapkodtam és nem nyüsszögtem. Persze nem azt mondom, hogy meg sem éreztem, de hát pasi vagyok, vagy mi...
Szal köszi, jól vagyok, a bundácskám is szép már. :)

Mancsintás Samu
A Nagy család élete 1 évesek!!! 2009.03.08 10:26:00
Nagyon gyorsan telt el ez az 1 év! Még emlékszem, mikor elmentünk kiválasztani leendő kutyáinkat, majd a kezünkbe adtak 2 kis falatkát. :) Sokat nőttek, tanultak, okosodtak és játszottak. Szerintem nagyon jó dolguk van, de ezt az összes eddigi bejegyzés is igazolja. Ma ünneplünk,…..
Samu Kozmikus átalakulás??? II. 2009.03.10 21:06:00
Igen az. De ha azt gondoljátok könnyen megy ez az egész, akkor tévedtek.Tegnap ugyebár E. és Apa (nem az igazi) elvittek a Kozmikushoz. Olyasmit hallottam, hogy majdnem három órát voltam ott. Állítólag az sok. Hm… Mihez képest. Jutifaliból, kimondottan kevés…Ácsingózni…..