Regisztráció Blogot indítok
Adatok
to moro

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel Önkormanyzat, illetve a Közigazgatási Hivatal visszautasította felülvizsgalati kérelmünket, ezért a Védegylet segitségével a Budapesti Törvényességi Felügyeleti Ügyészséghez fordultunk. A beadványunknak két fő pontja van. Az épittető (ÉPKAR Zrt.), a tervező…..
Lakossági összefogás az Ulászló és Dinnye utca sarkán tervezett, új lakóház törvényi kiskapukat kihasználó, jogellenesnek tűnő kivitelezése ellen.Ezen a blogon elérhetővé tesszük a Dinnye utcai és Ulászló utcai lakóközösség együttes fellépését a folyamatban lévő…..
to moro 2008.11.01 11:38:37
Kedves Blogolók!
Most láttam, hogy mennyire megsokasodtak a bloghoz hozzászólók. Ennek nagyon örülök, mert legalább van egy fórum, ahol ütköztethetjük a véleményeket, ha már az ÉPKAR ZRT elfelejtet minket a lakókat, akiket az építkezés a legjobban érint megkérdezni. Csatlakozom az előttem szólókhoz és nem fogadom el, hogy olyanok beszélnek pénzéhségről, akik egy csendes, zöld környezetbe egy oda nem illő hat emeletes társasházat terveznek. Ennek építése közben több fát kivágnak, hogy minél több profitot nyerjenek, akár a környező házak területét is megsértik, nem törődnekl azzal, hogy a rossz alapozás miatt nem csak a készülő ház lesz gyenge minőségű, hanem a környező épületek is károkat szenvednek stb.
A komcsizásra nem válaszolok, mivel ilyen minőségű megnyilvánulásokat általában kultúr emberként figyelmen kívül hagyom. Aki irígységgel vagy rosszindulattal vádolja az itt lakó sok-sok felháborodott embert, annak meg csak azt tudom ajánlani, hogy nézzen egy picit magába. Egyébként már én is laktam egy másik építkezés közelében, de ott nem remegtek naphosszat a falak, nem repedt meg a lakásunk fala, nem ordibáltak a munkások reggeli fél7től és nem vágták ki a környező fákat. Az építtető cég, lehet hogy nagy múltú, de azért ahogy olvastam nem hófehér az a nagyon emlegetett múlt... És az itteni építkezésen tapasztaltak sem illenek egy komoly, jövőorientáltan gondolkodó céghez.
Most befelyezem kisregényemet, de azt hiszem az "ÜGY" még csak most kezdődik...