Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyham

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más, és már alig vártuk! Mert, ahogy a Gyerekszoba, úgy a Gyerektrend is megérdemli, hogy a szimpla blog.hu-s sablont valami egyedire cseréljük. És most itt van a pillanat, amire vártunk, csak Nektek, nemcsak tőlünk! Az új designt ez esetben is több embernek is köszönhetjük, nem…..
Meg bizony, és őszintén szólva, már nagyon itt volt az ideje! Mármint annak, hogy a szimpla blog.hu-s sablont valami egyedire cseréljük. Szépen működött az elmúlt két és fél évben, de többre vágytunk. És most itt van a pillanat, amire vártunk, csak Nektek, nemcsak tőlünk!…..
konyham 2010.06.16 01:29:36
Perceken beül itt a húsvét, amikor ugye lehet jókat enni-inni, locsolkodni, tojást festeni és persze fotózni! A Spottr és a Hungarian Cycle Chic ezt a remek lehetőséget szeretné meglovagolni és közös fotópályázatára invitál titeket. Húsvét másodnapján…..
konyham 2009.08.26 16:50:40
Az instructables.com-on találtam ezt a jó kis videósegédletet, ami bemutatja a nyomtatott áramkör házi készítésének teljes folyamatát lézernyomtató segítégével: Szerintem hasznos kis segédlet, sok sikert kívánok annak, aki ki akarja próbálni! ..
Még nem tudom, hogy pontosan miről fog szólni ez az oldal, de az biztos, hogy a fotóimból fogok itt közszemlére tenni, és várom olvasóim véleményét, kritikáját!Kezdem rögtön egy nemrég Erdélyben, Székelyderzsen készült felvételemmel:Hazafelé ..