Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gruba

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bukarestben a rájátszás a tét, Csíkszeredában a pályaelőny a rájátszásban, Fehérváron alsóházi rangadót játszanak, Miskolcon hokiünnepre készülnek. A Mol Liga megy tovább.A legélesebb küzdelemre Bukarestben van kilátás, ahol a Steaua és a Dab.Docler csap össze délután…..
gruba 2009.01.11 16:35:46
@OliBLOOD:
"Ráadásul 3:12-ből is sikerül 5:0-al varázsolni :) " ?????
ezt lehet, hogy csak én nem értem? légyszi világosítsatok fel
A káposztásmegyeriek papírforma szerint legyőzték az Alba Volán farmcsapatát, a Steaua simán verte az Újpestet, a Dab.Docler nagyon kikapott Csíkszeredában, a playoffért küzdő trióból a dunaújvárosiak nevezhetők a nap vesztesének. Nyert a Progym is Miskolcon.Ahogy várható volt,…..
gruba 2009.01.11 13:25:01
@OliBLOOD: éspedig? mostanában mindenki megóv mindent?
Túl van első Mol Liga-vereségén a HC Csíkszereda, az éllovas elvben pályaválasztóként kapott ki a székelyföldi rangadón az SC-től, hosszabbítás után. Rendes időben 6-6-ra zártak a felek, menet közben hol döntetlenre álltak, hol egy vagy két góllal vezetett az SC –…..
"Mit szeretnék elérni? Azt, hogy ha Bukarestben a jégre lépünk, a lelátó legyen zsúfolt, és amikor melegíteni megyünk, a szurkolókkal köszönthessük egymást" – ennyi, amire az ex-NHL-es Cameron Severson vágyik, aki ettől az idénytől a Steauát erősíti. A támadó…..
Hajszál hiányzott, hogy az eddig százszázalékos csíki csapat elszenvendje első vereségét, történetesen Újpesten, de visszajöttek a gödörből. Az NZ-Stars nagyon elkapta a DAB-ot Dunaújvárosban, a Miskolc helytállt a Steaua Bucurestivel szemben. Az Alba Volán farmcsapata továbbra…..