Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galak (törölt)

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitt Romney, a republikánus párt elnökjelöltje előszeretettel használja a "Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose" szlogent, amit a sorozatrajongók a Friday Night Lights-ból ismerhetnek, ez a mottója a Dillon Panthers gimnáziumi futballcsapatának. Peter Berg, a sorozat készítője és…..
Közeleg a tél! Bár ha jobban belegondolunk, a hóemberek inkább a tavasz közeledtével szoktak meghalni, de a Havas Jon-Kázmér és a rémfarkas-Huba így is telitalálat! ..
Ha a Game of Thrones Game of Clones volna... ..
Filmdroid Röviden: Detachment 2012.07.29 16:30:00
Akad jó néhány „egypatronos” rendező, azaz pályafutásuk elején valami olyat produkáltak, ami sok év után sem mered feledésbe, de az ezt követő művei elsikkadnak, nem kapnak nagyobb figyelmet. Tony Kaye is ezen alkotók sorát gyarapítja, az Amerikai História X-szel alkotott…..
A szokásos Tony/Ned Stark humorcunami után íme egy új utakat kereső, popkulturális crossover: az Én pici pónim egyik pórul járt tagja a lószívevő Danerys beavatási szertartásán:  ..
Filmdroid The Raid: Redemption 2012.06.11 21:50:00
Egy fiatal rendőr korán reggel elbúcsúzik terhes feleségétől, majd csatlakozik ahhoz a kommandós egységhez, amelynek feladata, hogy elkapja a környék főgengszterét. A helyi keresztapa egy sokemeletes épületben éldegél, magát mindenféle kegyetlen bűnözővel, narkóssal és…..
comment:com A nap képe 2012.08.09 15:00:00
Nem vidám zombik, a Dallas 2.0 szereplői. A reboot első évada tegnap este köszönt el, folytatás jövőre. ..
Galak (törölt) 2012.08.11 00:36:11
A vízió hiánya, a mindenkinek való megfelelési kényszer, és a minden problémát pénzzel megoldani akarás: ez a cégtulajdonosok és vállalatvezetők által leggyakrabban elkövetett három hiba, amely garantáltan tönkretehet bármilyen céget.Az üzleti életben számtalan olyan…..
„Gratulálok! Magamnak, amiért sikerült a sajnos létező bánataim miatt beszednem annyi szart, hogy majdnem véget ért az értékes életem. Gratulálok! Azoknak, akik szintén így jártak. Gratulálok! Azoknak, akik még most nem jártak így, de sajnos lehet, hogy így fognak. És nagyon…..
Galak (törölt) 2012.07.15 00:13:40
Geekblog A csodálatos Pókember 2012.07.12 09:32:00
Bár a Pókember 3-mal a Sony nem égett akkorát – sem anyagilag, sem kritikailag – mint a Batman és Robinnal a Warner, miután éveken át hiába próbálták tető alá hozni a negyedik részt, ők is úgy döntöttek, hogy rebootolják a franchise-t, és hasonló megközelítést…..
Érdekes fejleményre bukkant a hir24.hu, három egykori MR-est is leszerződtetett a szlovák közszolgálati média magyar nyelvű rádiója, a Pátria. A legismertebb fogás Rábai Balázs, aki egykor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorát, még korábban pedig az m1-en Az Estét vezette,…..
A Blikk mai híre szerint Tolvai Renáta, a Megasztár ötödik szériájának nyertese nem vetkőzhet a Playboynak, pedig a magyar sajtóban általában a rendkívül szánalmas "nyuszis mazagzin" néven aposztrofált ősi pinamagazin nagyon szeretné, ha az énekesnő nálunk szabadulna meg az…..
Hugh Grant nemrég keményen bírálta a magyar kormányt és a médiatörvényt, a kormánypárti politikusok szerint viszont hiányosak voltak az információi és még mindig azt hiszi, ő a brit miniszterelnök, akit az Igazából szerelemben játszott, írja a mai Bors.   A magyar kormány…..
Galak (törölt) 2012.06.30 20:28:22
@fran7: Nem tudok többé a Velvetre kommentelni az öncenzúra miatt, ami szerinted persze totál független az Orbán kreált fidesz-médiahatóság korrupt és zsarolási célból meghozott döntéseitől. És ez csak a jéghegy csúcsa majom.
Bírálta a magyar médiaszabályozást Hugh Grant, aki egy brüsszeli fórumon beszélt az állam és a média kapcsolatáról, írja a Hollywoodreporter. A brit színész egy brüsszeli páneurópai fórumon szólalt fel a magyar demokrácia védelmében. A konferenciát a liberális-demokrata,…..
Geekblog Taken 2 trailer 2012.06.21 18:21:00
Megint felsorakozott néhány segg, hogy Liam Neeson szétrúghassa. Örülünk. ..
Galak (törölt) 2012.06.21 20:49:03
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..
Budapest legszebb tere volt a 40 évet élt Döbrentei. Díszes bérpalotáit urbanisztikai fejlesztések miatt lebontották, ám helyükön nem egy modern fürdőváros, hanem az Erzsébet híd vasbeton felüljárói kacskaringóznak. A japánkerttel díszített Döbrentei tér nyugati oldala 1915-ben. (Fotó: Profila.hu)..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Az atlatszo.hu szerette volna megtudni, hogy mennyiért terjeszti idén január eleje óta a Magyar Posta Zrt. a Vitézy László jobboldali vállalkozó tulajdonában álló, ingyenes politikai-közéleti lapot, a Helyi Témát, ám a Posta a közérdekű adatigénylésüket követően kiadott…..
14 éves lányt zaklatott görög üzenetekkel Alekosz, a szülők feljelentést tettek a rendőrségen. Két éve látta meg egy táncesten a lányt, akinek utána egy közösségi oldalon írt. „Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem…..
Varsó totális elpusztítását már a háború kitörése előtt elhatározták a németek. Az 1,3 millió fős tetszetős küllemű nagyvárosból 130 ezres, jelentős tranzitforgalmat lebonyolító germán kisvárost akart a Führer. Felbecsülhetetlen értékek pusztultak el a harcok idején. A…..
Galak (törölt) 2011.10.17 18:07:28
@ratman_: A jobbikos történelemhamisítókon kívül mindenki tudja hogy Drezda csak hatvanezerrel szállt be a közösbe.

Szintén közismert az SS által végrehajtott tömeges nemi erőszak a kiirtandó etnikumok tagjai ellen.

És hogy a németek nem raboltak? Az egész háborújuk a rablásra épült.

Drezda szúnyogcsípés volt csupán.
A világ legkiterjedtebb méretű kormánybunkerének pontos helyszínét egy dokumentum birtoklása miatt, mindvégig tudta az ellenség. Az 5,7 milliárd német márkáért megépített 20 kilométer hosszú szuperbunker ráadásul "csak" egy Hirosimára ledobott atombomba ereje ellen…..
Ha facér vagy, mi kajakozót, vagy kenust ajánlunk. Ezért. A döntők első napján három arannyal indítottuk a szegedi kajak-kenu világbajnokságot. A magyar versenyzők azonban nemcsak sebességükkel és…..
Donald Trump semmit sem csinál kicsiben: a milliárdos magánrepülőjében is minden a luxust képviseli. A Rolls Royce motorral ellátott 757-es 43 főt tud elszállítani luxuskörülmények között. Trump a saját repülőjén akár 16 órán át utazhat egyfolytában. A belső…..
Galak (törölt) 2011.08.20 19:16:32
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
Ne aggódj seggfej, te csak fapadossal zuhanhatsz le, mert nem telik többre a mutterod segélyéből.
Verd inkább tovább a szőke csajra fogcsikorgatva...
Pá!