Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyakran Ismételt Kérdések

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Úr ír 2007.01.26 11:00:00
Bloggerkolléga írt egyet a Népszabadságba - sőt, nemhogy beleírt, hanem komplett mellékletet töltött meg Szembenézés című töprengésével. A címlapképen a szerző látható kampánybeszéd közben, IGEN MSZP feliratú táblák és lufik közt, olyan arckifejezéssel, mely szerint…..
Gyakran Ismételt Kérdések 2007.01.26 17:09:05
rt
Gyakran Ismételt Kérdések 2007.01.26 17:57:28
Elolvastam Fletót végig. Annó az öszödit is. Meg amikor még talán a Valóságba írt a baloldaliságról...
Szép teljesítmény, mert azt mutatja, legalább igénye, hogy kommunikáljon velem. És talán gondolkodik is mikor instruálja azokat akik írnak helyette. Igenis pozitívnak tartom, hogy ma a magyar miniszterelnök ír, sőt magyarázza a dolgokat. Hogy mi hogyan van. Már régen ez kellett volna...

Persze, undorít ahogyan meg akar félemlíteni:
"Véleményem természetesen kizárólag a pártra, annak hivatalos politikájára, nem pedig a támogatók és szavazók teljes körére vonatkozik. Állításomat nem a sértés szándékával, hanem a jelenlegi helyzet okait keresve fogalmaztam meg. Éppen ezért sommás tételek helyett jelenségeket és az azokból fakadó lehetséges következtetéseket sorolok fel, azt keresve, mi az oka az egyre növekvő indulatnak, a demokratikus párbeszéd és együttműködés bántó hiányának."
Feri, akkor miért találod ezt ki:
"Baloldaliak, liberálisok, az MDF mögött gyülekező konzervatívok növekvő sokaságának az elmúlt években egyre határozottabb meggyőződésévé vált, hogy a Fidesz 1998 óta egyre nyilvánvalóbban megsérti a parlamentáris demokrácia, a Harmadik Magyar Köztársaság éltető alapkonszenzusát, a demokratikus minimumot, és már nem hisz a szabadság, a demokrácia és a haza ügyének egymást feltételező összekapcsolódásában, a közjó jóhiszemű, versengő szolgálatában, a politikai riválisok erre épülő elfogadásában és tiszteletében. "
Na mindegy...

Attól is mozog a gyomrom ahogy visszaköszön a kádári semmitmondó retorika:
"Másodsorban a szervezet egészének működésében egyszerre kell erősíteni a demokratizmust, valamint a hatékonysági és a teljesítményelvet. A politikai döntéshozatal bázisát ezért szélesíteni, a döntésekből következő végrehajtást pedig határozottan vezetni, irányítani és ellenőrizni kell. Nem jó, ha e két oldal összekeveredik. "

Meg persze az is, hogy majd Fletó megvéd minket, kisembereket, mert mi nem tehetünk ám arról a negyven évről. Csak cserébe higgyünk benne és abban, hogy Ő meg nem tehet erről a tavalyiról.

Sajnos nem lehet egy Gergényit a helyén hagyni és adni neki még 2 millárdot könnygázra, kommandósokat tenni a tetőre március idusán, és ugyanakkor szembenézni is. A hátam mögé figyelek, Fletó, ha veled beszélek!

Gyurcsány erőből indít, le akar gázolni, most is. Mert tudja, hogy igaza van.

Nem vigasztal Orbán handabandázása és a "jobboldal" mert nem mutat alternatívát az itt bontakozó kis Adolfra. Nincs aki itt a nemzetet erősítené.

Jön a fasizmus fiúk! Én szóltam...