Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pzstm

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                            Bevallom ezt a salátát ma készítettem és ettem először, de most már biztos, hogy nem utoljára! Akartam hagyni belőle kóstolót másoknak is, de nem sikerült. Az 1990-ben kiadott "Azerbaijan cookery" c. régi családi szakácskönyvünkben…..
Még egy hét sem telt el az Ice Cream Sandwich forráskódjának megjelenése óta, de máris megjelentek az első romok, melyek, mit tesz isten, olyan gépeken futtatják (persze, egyelőre még korántsem tökéletesen) az Android 4.0.1-et, amelyeken hivatalosan sosem lesz elérhető. A…..
És majdnem hivatalos megjelenési időpontja is. Azért tűzbe nem tennénk ezekért az adatokért a kezeinket, de az angol play.com-nál már előrendelhető a kétmagos zsebszörnyeteg, aminek érkezését március 31-re várják, és előre láthatólag £599.99-et kell kicsengetni…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Ha egymás után kétszer nyertél a lottón, olajmezőt találtál hétvégi telked alatt, magas pozícióban dolgoztál pénznyelő állami cégnél vagy egyszerűen csak sikeres nagymenő, az élet császára vagy, biztosan gyakran nézegeted a milliárd feletti magyarországi ingatlanok…..
Méghogy Kelet-Európában nincsenek luxuscégek! A Sunreef hajóépítő cég például egy lengyel sikertörténet és egyben remek példa arra, hogy Európának ez a része igenis képes kielégíteni a legkényesebb ízléssel rendelkező burzsujokat, érkezzenek bármelyik szegletéből is a…..
Az első hírek szerint minden látogatónak a földön koppan majd az álla a március 27-én megrendezett tízmillió dolláros dubaji lóversenyen. A világ legjobb paripáit és lovasait csokorba gyűjtő, nem mellesleg legmagasabb összdíjazású versenyét ugyanis már a Meydan Racetrack-en…..
!!! ELKÖLTÖZTÜNK !!!   http://www.winblogger.net   Szeretettel várlak új oldalamon megújult dizájnnal, friss, ropogós hírekkel!   Kérlek frissítsd a könyvjelződet és/vagy RSS hírcsatornádat! ..
Blog.hu Sablonok Kívánságok 2008.10.26 08:35:47
Loading.....
pzstm 2009.07.10 12:36:54
Sziasztok!
wordpress.org/extend/themes/win7blog

Ezt szeretném nagyon a winportal-os blogomhoz valahogy, ha megoldható lenne.
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..