Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eldé

20 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ismerik azt a pesti viccet, hogy két vak komondor beszélget egy kávézóban? A poént még én sem tudom, hogy mi lesz, de tuti, hogy röhögni fogunk rajta. Ez a vicc még csak most íródik, de már mindenki a térdét csapkodja. Gondolom, valahogy úgy ér véget a vicc, hogy Balogh…..
Itt a tavasz és talán újra éled a Pesti Gonzo, ha mással nem is, egy kis elmélkedéssel biztos. Hogyan lehet két ismerőssel egy új ismeretlent teremteni úgy, hogy morálisan megingathatatlanok legyünk.   Szóval az úgy kezdődött, hogy egész nap azon dolgoztam, hogy vajon mit…..
Fika Tihamér Mulató Gáspár Kati 2013.04.13 12:30:36
breaking: Gáspár Laci bekatizott !   Amikor először olvastam, hogy Gáspár Laci szervezetében valamilyen kábítószergyanús anyagot találtak, és az ügyvédje azt nyilatkozta, hogy biztos belecsempésztek valamit az italába, akkor permetszerűen köptem ki azonnal az első korty…..
  Miért akadnak ki a celebek ByeAlex győzelmén?   Nem értem mi a probléma a közszolga csatornával. Tulajdonképpen A Dal döntőjében volt roma lány, öreg hölgy, jó fiú, fura fiú (meg is nyerte), vak lány, félvér srác, meg szöszi és talán egy langyi is.…..
Kockáztattunk. Utolsó ezresünket is feltettük arra a szerencsétlen állatra, pedig tudtuk, hogy nem fog nyerni. Ő sosem nyer. Igazából nem is akar nyerni, nem hajszolja a sikert és mi sem kényszerítjük. Csak lassan egy helyben lépeget. Vele lépegetünk mi is. Szeretjük ezt a…..
Eldé 2011.10.24 17:43:52
@TrueY: Mint, hogy a bejegyzés nem versenylovaglásról szól, így annyira nem merültem bele, hogy hol okoz problémát a vakság...:)
Szart se látok, de mégis felveszem a napszemüvegem. Nem azért hordunk napszemüveget, hogy ne süssön szemünkbe a nap, hanem hogy ne lássák a szemünket. Kinézek az ablakon, látom, a Piaf már bezárt. Lassan innen is menni kell. A vodka szódához, már nincs jég és citrom… a…..
 Egy főzőtejszínes doboz csattan a nyitott ablakomon. Itt, a hetedik kerületben egy nyelvet beszélünk. Ránézek az órára: hajnali kettő. Lehalkítom a Youtubeon Szájmon bácsit az Aljas kúszóbabtól. Túl hangos volt a zene… Proli pokrócon, egy lakótelep közepén meleg…..
Pesti Gonzo Gábor szülinapja 2010.06.05 15:43:00
Ki a gec.i az a Gábor?  Úgy megyünk be a Corvintető kistermébe mintha muszáj lenne. Azt mondja a lány, gyere jó lesz. Irgalmatlan techno szól. Csak erre vágytunk Dj Krush után. Csak erre, gondoltam egy ideig. Aztán láttam a tánctér közepén táncoló szétkristályozott…..
Pesti Gonzo Pengetők, mint lányok 2010.05.26 22:44:00
A pengetők olyanok, mint a lányok, örökre sosem vesznek el. Néha nem találod egyiket, másikat, néha felbukkannak a régiek. Van, amelyiknek örülsz, van, amelyikről már lemondtál. Olyan is van, hogy éppen egy sincs, akkor veszel egy újat. És persze van, amit sajnálsz, hogy…..
Pesti Gonzo „Nem dugunk ma?” 2010.03.15 13:34:00
Rég beszélgettem már emberekkel és most mindent el akarok mondani. Összeszedtem magam és pár történetet, amikre emlékszem.   Józanabbul nézett rám, mintha józan lenne. Igazinak éreztem, mintha igaz lenne. Függni kezdtem a tekintetétől. Belülről mozgatott, belém…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Kicsit megkésve, de elkészült a Quimby legutóbbi slágerének, az Ajjajjajnak a klipje, aminek a premierjét most minden Lángoló Gitárok-olvasó élvezheti. Szokásunkhoz híven mindezt megspékeljük egy terjedelmes interjúval, ami Kiss Tiborral, a zenekar énekes-gitárosával készült.…..
Íme a tudatosan megtervezett lemezkampány. A karácsonyi piacra a zenekar mindig különös figyelmet fordított, hiszen ekkor jelent meg tavaly a Légy szíves című dal, most pedig a szeretet ünnepére ismét egy nagyszabású szeretethimnusszal jelentkezik klipesítve a zenekar. A kis filmet…..
Pesti Gonzo Tavaszi tekerés 2009.04.29 13:45:28
„Nincsen ekid vagy spurid…?” Gödör, Instant, Cha-cha-cha… „Szakszi háromért a kapualjban” Itt a tavasz, tekerem a bringát, meg a cigit, és keresem a legszebb pultoslányt. Megjött a tavasz, én meg elmentem otthonról. Kifordulok a Rottenbillerből a…..
Eldé 2009.10.20 01:34:44
@Vianne17: legközelebb ne anyud e-mail címéről regisztrálj...
Eldé 2009.05.02 10:35:51
@Ízi: Ízi, gondolkodj el helyettem légyszi, mert én nem fogok...
Boogie Mamma 01. Kettes metró 2009.10.18 12:20:00
Boogie Mamma: Kettes metró by boogiemammaVagy töltsd le innen a wma fájlt (4,86 Mb)   Kettes metró   Astoria Szálló alatt harminc méter mélyen Eljátssza, hogy a könyvébe mélyed. Jobb, mint Fedák, Laborfalvi, Déryné vagy Blaha, Az utóbbiról elnevezett közterület alatt…..
"másfélszer leszoptalak" Nem sokat szoktam törődni a születésnapokkal. Meg úgy általában az ünnepekkel. A leginkább a sablonos üdvözletek a felelősek ezért, de legutóbb kaptam egy frappáns köszöntőt. Álljon íme a szerkesztetlen levél:Szervusz!Előre is boldog…..
Pesti Gonzo Sárral kevert sör 2009.10.13 00:06:55
 A fesztivál és az alvás, avagy pesten kívül is van gonzo   4., Sárbogárdon ébredek fel. Reggel 7 óra van. Leszállok a vonatról, és teátrálisan belebaszom a kukába a kezemben lévő teli doboz, nyitott Arany Ászokot. Loccsan és csattan. Homlokomról…..
Magyarázat a Jobbik 3 mandátumára. Egy pesti liberális aggályai, lehet más a cigi, reggeli vér, kukorica saláta, fű… Még dolgozik az amfetamin. Csak a négynegyedeket hallom. Mintha az egész város egy nagy fesztivál lenne, ahol épp az afterparty zajlik csöppet sem puhány…..
 Defektes biciklivel, közös megegyezéssel, hajnali csókokkal, pálinkával Gondoltam írok valami unalmasat. Ez akkor jutott eszembe, mikor hátra hagytam a síró szerkesztőség utolsó hangjait, zsebemben a felmondással. Sosem akartam részt venni a saját temetésemen. Másén is…..
Lehet-e fekve hányni, hol kapni unicumot egy karácsonyi partin és hogyan rúg be egy biztonsági őr? Ezekre a kérdésekre egyszer már választ kaptam, de most mindnekinek elmondom.    - Tudom, nem vagyunk már tizenhét évesek. Ezzel a mondattal próbálta árnyalni a…..
Pesti Gonzo Tejbár 2009.03.23 02:13:00
Avagy színmű két szereplőre, hat sörre Ballagok át a Blahán, mikor odaszól egy kurva: - Szia! Nem hagyom kétségek közt, visszaköszönök: - Szervusz! Megyek tovább. Akar még valamit mondani, hallom a távolból, de én csak köszöntem, megyek tovább. Aztán odalép egy punk…..
Pesti Gonzo Pesti ocsmánykodások 2009.02.17 22:42:00
 Több este, több elképzelt története a városból. Nem létező cigánybűnözéssel, létező cigányzenével, kétséges szexszel és ihatatlan pálinkával Hogy hol a határ a pAnk és a drumandbass között, hol a határ a jó és a rossz pálinka között, és hogy hol a határ a…..
Eldé 2009.02.21 00:51:27
Pesti Gonzo Hajnalban 2009.02.12 04:44:00
 Szív-gonzo-szív – elképzelt városi érzelmek 2.   „Egymást átölelve álltunk az utca forgatagában, mintha soha többé nem akarnánk elválni egymástól.De én egy erőltetett mosollyal kibontakoztam a karjaidból, lágyan megcsókoltalak és fölényes…..
 Szív-gonzo-szív - elképzelt városi érzelmek 1. Kigombollak télikabát – decemberi gonzo  Nekem a télben nem a hóesés a legizgalmasabb. Hanem az, hogy előkerülnek a téli holmik. Egyrészt bírom a sapka-sál kollekciókat. Olyan konformista, hogy mindenki…..