Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chei

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..
"Van-e hülyébb szó annál, hogy pácsó, meg hogy netrióta?", tette föl a kérdést magának nap mint nap az ember, egészen szerdáig, amikor a nol.hu megadta a választ. Még mindig ezt ízlelgetem: "webelit". Undorító szó, az ajánló viszont a maga…..
Nike blog Ez itt a Nike blog 2008.11.05 11:00:00
2008. augusztus 4-én indult útjára a Nike által támogatott Futóblog ezzel az induló posttal. Ennek keretén belül néhány média-junkie kirobbant a karosszékig süllyedt tespedtségből, és elkezdett valami egészséges dolgot csinálni, futni.A blog eredeti célja az volt, hogy az…..
Aki még nem látta a Sagrada Famíliát, Michelangelo Dávid-szobrát vagy a Trevi-kutat, az mostantól virtuálisan szétnézhet ezeken az európai helyeken, mielőtt végleg elhatározza magát az utazásra. A Google ugyanis bővítette az elmúlt napokban térképalkalmazása utcaszintű…..
Futóblog Chuck Norris emlékfutás 2008.10.20 22:03:00
a képet a Wikipediáról vettük le A műtárgy szép - nem is nagyon tudom, mikor láttam utoljára ilyen szép műtárgyat. A Chuck Norris-hidat mindenkinek látni kéne, főleg éjszaka, de legfőképpen októberben, mert a hírek szerint novemberben lekapcsolják a díszkivilágítást. Pedig…..
Múltkor az sms-to-iWiW postot úgy fejeztem be, hogy az iWiW megpróbál egy másik platformot (mobiltelefon) is bevonni a közösségi szájton folyó kommunikációba. És ez magyar mércével mérve igenis előrelépés. Nagyon várom a T-Mobile leendő díjcsomagjait, melyben diadalittanas…..