Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khl&nhl

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
khl&nhl 2009.12.12 16:17:18
J. P. MacCallum szövetségi edző és segítői kihirdették azt a húszfős keretet, amely a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon harcba száll a feljutásért. Két kapussal, hat védővel és tizenkét csatárral vágunk neki, az első mérkőzésünket a spanyolokkal játsszuk…..
Kedden hét meccset rendeztek a KHL-ben. Az Amur meglepte a Ladát, Novokuznyeckben pedig az Ak Barsz szenvedte el idei kilencedik vereségét. A házigazdák a rájátszásos 16. helyre kerültek, a kazanyiak a 17. helyre csúsztak vissza. Szergej Fjodorov és Csisztov vezényletével a másik…..
Hatalmas bravúrt mutatott be Cam Ward a Carolina–Pittsburgh meccsen. A Carolina kapusa 2-1-es Penguins-vezetésnél akadályozta meg a különbség megduplázódását, hihetetlen reflexszel kapott bele Guerin közeli lövésébe. A videóbírónak kellett döntenie, járt-e a korong a…..
Most pedig következzen a múlt heti sajtószemlém befejező része, amelyben a fő téma a szénhidrogének lesznek. Pontosabban az, hogy mi is történt az egyik legfontosabb orosz  nyersanyaggal.Mint ismeretes, a szénhidrogének ára jelentős mértékben esett a válságban. Mostanra…..
Ted Sator szeptember 25-én érkezik Magyarországra. Pénteken és vasárnap megtekint néhány Mol Liga-mérkőzést, szombaton az edzőkkel találkozik és cserél eszmét. A szövetségi munkát hétfőn és kedden kezdi, elképzelhető, hogy a válogatott stábot ekkor fel is állítják. A…..
Hári János és Nemes Benjámin személyében a következő szezonban két hokisunk is ott lesz a világ egyik legerősebb ifjúsági bajnokságában. Mindketten bajnokesélyes csapatban játszanak Svédországban. A Farjestad és a Djurgarden is megkezdte a felkészülést. A startig minden héten…..
khl&nhl 2009.09.08 09:20:19
Az Euro Hockey Tour 2009/2010-es szezonjának nyitótornáján, a Ceská Pojistovná Kupa első napján egy hazai és egy vendéggyőzelem született. A csehek fogadták a finneket, két gól esett. A 25. percben Cervenka talált Vehanen kapujába, az utolsó percben Hudler duplázta az előnyt,…..
Az első napon Szlovákiától elszenvedett vereség után jelentős javulás látszott a magyar ifjúsági válogatott játékán. A lengyeleket porig zúzó (11-2) cseh U16-os válogatottat remek csapatjátékunknak és Hajek Márk kiemelkedő formájának köszönhetően egy góllal megvertük.…..
Jó néhány fiatal hokisunk után a 18 éves Pilcsik Tamás is a tengerentúlon folytatja. A következő szezonban egy amerikai egyetemi csapatban játszik. A Hoosac School neve ismerősen hangzik idehaza, a szintén utánpótlás-válogatott Pavuk Attila két éve itt jégkorongozik, ráadásul a…..
A KHL szeptember 10-én kezdődik az Ak Barsz-Lokomotiv rangadóval. Az alapszakasz március 7-ig tart, a rájátszás pedig legkésőbb április 27-ig. Az új ifjúsági liga, a farmbajnokságként is működő MHL címerét bemutatták. Ismertetjük az itt induló csapatok neveit,…..
khl&nhl 2009.07.02 22:52:42
khl&nhl 2009.07.03 16:05:34
@kovacsistvan: esteleg valami információt erről hogy nem indulnak mert én nem ezt olvastam:)
Kedden, közép-európai idő szerint kora délután Torontóban rendezik a három kanadai junior ligát (OHL, WHL, QMJHL) tömörítő szervezet, a CHL (Canadien Hockey League) 2009-es importdraftját, az európai tehetségbörzét. A világ legszínvonalasabb junior bajnokságaiba magyar hokis is…..
Válogatott hokisainknak sűrű programjuk lesz a hét végén. Vasárnap a vasúttörténeti parkba mennek, de előző nap az ország legkisebb egész évben nyitva tartó pályájához is. Hagyományos gyermeknapi hokitornát szervez a Pólus Pingvinek május 30-án. Nagy Attila, a csapat…..
khl&nhl 2009.05.26 17:47:31
Az Ak Barsz Kazany–Avangard Omszk párharc 2-2-re állt az utolsó meccs előtt, de a negyediket 11-1-re nyerték a kazanyiak, így ők voltak hazai pályán esélyesebbek. Egy harmad után vezettek is, de a másodikban Jaromir Jagr vezérletével fordítottak az omszkiak. A házigazdák 15…..
A hazai bajnokságokon kívül több A csoportos országban is játszanak a magyar U18-as és U20-as válogatott kerettagjai. Vannak híreink mindenfelől, névsorolvasást tartunk. Öt ország, tizennégy játékos, rengeteg gól, még több gólpassz. Van, aki bajnok lehet.OroszországRitka, hogy…..
A hét második felében sok minden történt a romániai vezetésben. Kitették a főtitkárt, lemondott az alelnök, távozott a játékvezetők két főnöke, megszavazták a csíkszeredai kirendeltség megnyitását, miközben a bukaresti lobbi a fővárosi csarnokról egyezkedik. Nem csendes a…..
Korosztályos válogatottunk április 6-ától Fehéroroszország fővárosában, Minszkben szerepel a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon. Az a cél, hogy a 18 éveseket ne érje kudarc, mint a 20 éveseket, és bent maradjanak. Utánajártunk, mit lehet ebben a pillanatban tudni a…..
A legjelentősebb nemzetközi hokifórumon, a HFBoardson közzétették a 2010-es NHL-draft előzetes, nem hivatalos top százas listáját. A Svédországban szereplő és a magyar juniorválogatottban is bemutatkozott Hári János a 76. helyen található. A bővített listán, de a százon…..
Az első meccsen döntetlenje után elmaradt a várt nagy csata, a svájci bajnok kiütötte orosz ellenfelét. A ZSC Lions tegnap gólt sem kapott a Metallurg Magnyitogorszktól. Svájci győztese lett az első ízben kiírt Bajnokok Ligája-sorozatnak. A Magnyitogorszkban kiharcolt döntetlen…..
khl&nhl 2009.01.29 14:12:24
Hentes Kristóf néhány napja töltötte be 16. életévét. A játékos megadta a módját. Csapata, a Kloten-Novizen a svájci U18-as bajnokság felsőházának, azaz a Masterroundnak az utolsó előtti mérkőzésén aratott győzelmet a Lugano otthonában.A svájci jégkorong erejét nem…..
Két légiós csatárral erősített az OB I. középszakaszára az FTC. Visszatér tavalyi sikerei színhelyére a 25 éves orosz Nyikolaj Fegyasov. Nyáron a HC Csíkszeredához írt alá a szőke támadó, de a sok légiós között kevés lehetőséget kapott: hat meccsen kettő plusz egy,…..
khl&nhl 2009.01.26 18:08:22
A Dinamo klubnév igencsak elterjedt, csak a KHL-ben van három, de szinte nincs orosz város helyi Dinamo nélkül. A név egyébként nem a Jedlik–Siemens-féle áramfejlesztőből, nem is a Dózsa szó szlávosításából ered, hanem a görög dinamisz (erő) és a latin motio (mozgás)…..
khl&nhl 2009.01.26 14:50:51
Szerdán Bécsben a Vienna Capitals 17 és 20 év közötti játékosaiból álló csapata ellen szerepelt az ifjúsági válogatott idehaza játszó tagjaiból álló szelekció. A keret a fehéroroszországi divízió 1-es világbajnokságra készül.A kijelölt 22 főből végül csak 19 utazott,…..
Don Sanderson december közepén, egy mérkőzés közbeni verekedés során beverte a fejét a jégbe, és kómába esett. Soha nem ébredt fel: január 2-án elhunyt.Az Ontario Hockey Association (OHA) Kanada legmagasabb szintű amatőr bajnokságának számít. Jellemzően a juniorkorosztályból…..
khl&nhl 2009.01.04 14:42:24