Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szenvedő alany

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csúnyák esélytelenségérôl... Nem vagyok egy igazán férfias alkat. Pocakom van, kopaszodok, akad egy kis bajusz is rajtam, jóképűnek sem vagyok nevezhető: mondjuk olyan vidéki gazdálkodó fejem van. Közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz, így még a fiatalság magától…..
Szenvedő alany 2008.11.22 16:26:36
Nekem is van egy érdekes történetem. Beregisztráltam egy társkereső oldalra, csak úgy heccből, mert a barátnőim is azon lógtak. Szóval nem hallgattam ek magamról semmit, fiatal nő remek kapcsolatban, 1 kisgyerekkel, nem keresek senkit és eszem ágában sincs senkivelm találkozni, fotó mellékelve. Hogy ennek mi értelme volt ne kérdezzétek. Egy a lényeg írtam naplót, ott kiélhettem magam, leírtam a gondolataimat, és mint mindenkire rám is akaszkodott egy pasi, mert szerette a humoromat.Sűrű levélváltások váltották egymást, habár az első perctől megmondtam neki, hogy van valakim, mégis így teltek a napok hónapok.Későbbiekben telefonáltunk is egymásnak, habár ez számomra hatalmas bűn volt, nem tudtam neki ellenálni. Kérte a találkozót, ágáltam ellene,aztán mégis belementem, akkorra viszont már ő nem akarta, mondván ,hogy esély sincs arra ,hogy mi ketten úgy együtt legyünk ahogyan azt ő szeretné, nem akarja keseríteni a szívét, mert már most nagyon kedvel, nem vágja maga alatt a fát.Úgy összevesztünk ,hogy egy az egyben kitöröltem magam.DE aztán pár napra rá , kivíncsi voltam, és mivel nem akartam,hogy hülyének nézzen más névvel regisztráltam, feltettem a barátnőm képét(engedélyezte)de akkor már se gyereket se pasit nem vállaltam.Ismételtem naplót vezettem, persze a személyes részeket többé kevésbé kihagyva.Elkövettem azt a hibát ,hogy beleolvastam a faszi naplójába, és ő ezt látta.Nem ismert meg, még a stílusomat sem. Írt lvelet, nem válaszolta, megint írt próbáltam lekoptatni,aztán úgy gondoltam, egy két levélváltás mit árthat, végülis ő nem tudja hogy ki vagyok, és biztosan lemorzsolódik, nem erőltettem a dolgot, inkább csak válaszoltam neki, néha azt sem, de ő akkor is írt.Belemerültünk. Eltelt így 4 hónap, már magam sem tudom hányszor kérte a telefonszámomat ,hogy hallhassa a hangomat, és rengeteg randit kért, amire válasz mindig ugyanaz volt: NEM. Egyik hazugságból estem a másikba, de nem vallhattam színt hiszen ezzel mélységesen megbántottam volna, közben már futottam, szaladtam volna a karjaiba.

Ezzel csak azt szerettem volna prezentálni, hogy vagy aki vagy a kép nem számit,ha önmagad adod.
Különben ez hogy a fenébe történhetett volna meg velem?
 Van még olyan generáció, amelyikben nem létezik az MSN, de ettől függetlenül nagyon, de nagyon tudnak szeretni. MSN helyett viszont van család és rengeteg bonyodalom, és szerelem legyen a talpán, amelyik meg tudja ezt oldani. Innen loptuk Kedves Szakitós, eddig hezitaltam, hogz…..
Telekszomszéd a festői Dunakanyarban, nyugalmunk templomában. Képzeld el, hogy vannak az 1x+1x+2x szélességű telkek egymás mellett. Mi a 2x-et húztuk, jól jártunk, ám a tágasabb tér és a jó viszony miatt, valamint mivel a középső rész tulajdonosa nem jár ki, nincs kerítés a…..