Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jenny7

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap mutatják be az Egyesült Államokban A törvény nevében évadzáróját, amihez hasonló várakozás talán csak a Lost utolsó részét előzte meg. Az HBO nyomozós sorozata számos titkot rejt és nyitott utat a rajongók konspirációs teóriáinak, de arról kevesebbet tudunk,…..
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
Harmincas éveimben járó, iskolázott városlakó nő vagyok. Dolgozom, átlagos vagy annál magasabb jövedelemmel bírok. Intelligens, nyitott, modern, magabiztos vagyok. Saját nézőpontomból szemlélem az életet, így a divatot is - egyéniségemhez igazítom a trendeket. Bár élvezem és…..
A Duna Tv sok kellemes meglepetést szerzett már sorozatrajongóknak, ment itt a Hivatal, és az amerikai hegemónia megtörésére hivatott Pétervári banditák is, de a legújabb zsákmányuk előtt valóban le a virtuális kalappal: a Drót az utóbbi évek legelgondolkodtatóbb és egyben…..
Nem is lepődtem meg azon, hogy Fábry Sanya tényleg korrekten mesélte el az iraki élményeit. Tulajdonképpen ebben reménykedtem. Annak idején, amikor a sajtót sikerült telespriccolni ezzel a "Sanyi Irakba utazik Imivel"-problémagombóccal, az volt a legnagyobb kérdés, hogy…..