Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jung

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ebben a cikkben szedtem össze az elmúlt 10 év 15 elfeledett vígjátékát, melynek az volt a célja, hogy visszaemlékezzünk olyan filmekre, amikre nem szokás visszaemlékezni. Ezúttal pont az ellentétéről van szó. A Vulture igyekezett összeszedni a filmtörténet legviccesebb pillanatait, ahogy ők…..
Nehéz bármit mondani, hiszen az utolsó utáni percben még vezettünk, mégis döntetlen lett a magyar-román meccs. Igaz, nem történt semmi más, csak az, ami már annyiszor: csődöt mondott a védelmünk. Ja, és azt sem szabad elfelejteni, a szurkolók hátat fordítottak az MLSZ-nek, és…..
Igen, igen, tudom, már megint London, de hát mit tegyünk... De ez a London egy másik London, legalábbis a brit főváros egy másik, talán eddig kevéssé látott arca. A Canary Wharf az elmúlt két évtizedben lett a város (és tulajdonképpen a világ) egyik legfontosabb pénzügyi,…..
Levelet kaptam Bokros Lajostól - mint gondolom sok százezer ember MO-on. SZDSZ -es hírleveleket szoktam kapni, mert valamikor régen felíratkoztam, pusztán kíváncsiságból.De arra, hogy bármiylen MDF-es helyre, vagy helyen megadtam volna e-mail címemet, nem emlékszem. Lehet, hogy nem is…..
Az élet útján ott közlekedik a halál is. Ezt egy nagyon okos filmben mondja egy irtó bölcs ember, úgyhogy biztosan igaz lehet. Az mindesetre tény, hogy aki folyton jön-megy, olykor kockázatos szituációkba kerül. Elhárít, megold, megúszik ezekből tízet, húszat, százat, de…..
A Reakció és a Comment.com után nem akarnánk túl sok bőrt lehúzni az innen is, onnan is különösen szerencsétlenre sikerült Duna tévé vs. Apáti-Tóth Kata vs. normális ország versenyfutásból, de:  Hogyan lehet egy adás után kitenni egy riportert? Amikor felvették nem…..
Azt hittem, hogy a Nokia tyúkos-kertitörpés- reklámkampánya után már nem lesz nevetségesebb reklámhúzás ebben az évben, de megint alulbecsültem a magyar rögvalóságot. Hogy ki volt, az, aki az Ovis reklámok színvonala alá tudott menni? Nem más, mint a Satrurn és a Médiamarkt,…..
jung 2009.11.25 13:11:33
@lavór: Példa: van 2 üzlet a városban, 1 saturn és egy MM, a vásárlók 100% egy hálózatba jut, az üzletek részesedése 50-50%
Ha nyit boltot az EW, akkor a vevők 2/3-a lesz a MM-Saturnnál, üzletenként pedig 33%
A teljes elektronikai cikk forgalom nem nő az új üzletek által, de a szereplők piaci részesedése igen.
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
Ügy van. Vasútügy. A pénzügyminisztérium kiadta az ukázt, hogy meg kell spórolni 40 milliárd forintot a közlekedésben. Hogy ez hogy jött ki, arról nagyjából senki nem tud, ezt dobta a gép. Nosza, ezen nekibuzdult a másik, a közlekedési minisztérium, hogy most majd akkor lesz itt…..
Szerkesztőségünk birtokába jutott a Danubius és a Sláger frekvenciáján induló új rádiók műsorterve. A dokumentumok alátámasztják a tiltakozók félelmeit: két kőkemény pártrádiót üdvözölhetünk november közepétől.(képünkön: részlet a dokumentumokból, a Neo…..
Sajnos a Debrecennek csak megszorítania sikerült a Fiorentinát, ellenben a TV2 sajtóközleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy ugyanez az RTL-nek is sikerült, mármint hogy csak megszorította a csatorna őket. Azt mondja: A Bajnokok Ligája mérkőzéssorozat újabb hazai állomásán…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
jung 2009.10.18 18:46:53
Nincsenek könnyű napjai az SZDSZ-nek, így háromszoros örömmel jelenhetjük be, amit Kóka János a Facebookon jelentett be: a liberális párt volt elnöke eljegyezte barátnőjét, Szandrocha Kamillát.Gratulálunk a korszellemnek megfelelő médiumválasztáshoz, és csak annyit jegyzünk…..
Az Országgyűlés döntése értelmében 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Azaz ma. A kormány megalakulásának zaja persze elnyomja a megemlékezést, de a magam részéről mostanában nagyon unom a…..
Képviselő Funky 200001 géniusz 2009.03.04 11:27:00
Nem szeretünk azon lovagolni, ha a magyar politikában valaki hülyébb, mint egy ötödikes. Elsősorban azért, mert akkor túl sok dolgunk lenne, azt meg utálnánk. Amikor viszont Magyarország Géniuszai csinálnak ostobaságot, muszáj szólnunk. Hát hogy lehet, hogy az Értelmiségi Párt…..
Vastagbőr Dögkeselyűk 2009.02.24 11:01:00
Hétfő hajnalban egy 27 éves cigány férfit és 5 éves kisfiát agyonlőtték Tatárszentgyörgyön. A másik két gyerek és az anya is megsérült, a család háza pedig leégett. Szörnyű bűncselekmény, el sem tudom képzelni, ki képes ilyenre. Úgy egyáltalán embert ölni előre…..
Kellemes síeléssel zárta az évet Márk Ausztriában, egy bankkártyával váltott síbérlettel. Itthon aztán rá kellett döbbennie: nem egészen annyit fizetett a kikapcsolódásért, mint gondolta. Homárra illő történet "majd máskor figyeljen jobban, hogy mit ír alá"…..
Vastagbőr Új Bokros-csomag 2009.01.26 08:31:00
Bokros Lajos volt pénzügyminiszter 6 oldalas tanulmányban fejtegeti programját az ÉS-ben.A programpontok minden területet érintenek, a nyugdíjrendszert, az oktatást, az egészségügyet, a közigazgatást és az adórendszert."Az emberek ne arra számítsanak, hogy majd az állam…..
Jómagam is tapasztaltam már, hogy az ember vérnyomása helyből távolt tud ugrani, ha azt észleli, hogy az autója oldala össze van karistolva, vagy valaki túl nagy svunggal nyitotta a szomszéd helyen az ajtót. R03 először azt gondolta, hogy az ő készülékében van a hiba, de nyomozói…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..