Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jemo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
jemo 2009.03.04 13:47:13
@JuveKrisz:

Azért nem lehet mindent a " nem volt akkor olyan a média" vagy a tiltott hírekre fogni.

Aki abban az időben nem becsukott szemmel járt látta hogyan zajlanak az ország eseményei.
Ha egetrengető dolog történt, azt nem lehetett hír nélkül hagyni.
Ha pl. gyilkosság történt, a körúti csomópontokon, vagy a metróban kiabáló rikkancsok árulták az Esti Hírlapot üvöltve, hogy "gyilkosság történt" s az emberek meg voltak rémülve ettől a hírtől.
A börtönök nem voltak tele, mert
az emberek féltek a halálbüntetéstől, aminek nagy visszatartó ereje volt.

Ma úgy gondolkoznak a gyilkosok, vagy megúszom a dolgot, vagy ülök életem végéig, s az adófizetők majd eltartanak.
Azért az ember akár hogyis, de félti az életét, mert abból egy van.

Napjainkban a gyilkosság csak akkor szenzációs hír, ha egy közismert embert ölnek meg, vagy valami nagyon morbid dolgon végeznek valakivel.

Egyébként a Kádár rendszerben csak az volt hajléktalan( elvétve volt ilyen) aki saját magának köszönhette azt. Pl. olyan részeg volt mindig mint a disznó és senki nem akart neki munkát adni. Volt lakása, vagy volt hol laknia. Csak az idióta elitta, vagy elkótyavetyélte.
Ha esetleg önkormányzati lakása volt, azt azért vették el tőle, mert lepusztította, vagy nem fizette a lakbért, és a rezsiszámlákat, mert a kocsmába hordta.
Az ilyen menjen a híd alá!

jemo 2009.03.04 13:49:27
@Carnivora:

S lám, ez lett az eredménye!
Sz@rban vagyunk!
jemo 2009.03.04 14:06:08
@Carnivora:

Szerintem az Uniót nem a nép akarat hozta létre, hanem egyes milliárdosok, akik a nagy profit reményében összedugták a fejüket és kitalálták miként lehetne piacot teremteni a keleti régióban, mert ugyebár a fejlett Uniós országokban az életszinvonalat meg kell tartani. A saját piacuk már telitve volt, ezért célozták meg a volt szockó országokat.
Most hol a nép akarat? Jó hátast fordít nekünk az Unió. Fletót kiröhögték Tömegesen mentik a vagyonukat.
A józan ész habár azt diktálja, hogy ha a népakarat hozta létre az Uniót, akkor a népakaratnak kellene megsegíteni a bajba került tagorszákokat is. De nem igy van!
Most hol a nép akarat?
A nép ugyan akar, de nem kap segítséget, mert magára hagyják a milliomos befektetők, nézzétek meg bajba jutottak fizetőeszközeit! Hol tart?
Ez aztán a szép demokrácia!
Az Uniónak esze ágában sincs minket felvenni az Euro-ba, addig amig kamatostul nem kapta vissza a befektetett milliárdok után járó búsás hasznot.

Ez is a nép akarata lenne, szerinted?

  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
jemo 2009.02.19 11:43:26
@tommygun:

Tévedsz ha azt hiszed, hogy fúnek fának adunk hitelt, te okos. Abból nem lesz jutalék ha kiadunk egy hitelt és utána nem lehet begyüjteni belőle egy petákot sem. A felelősség nagy részben az üzletkötóé, igy csak. az kap hitelt, akiről feltételezhető az életkörülményeiből és a jövedelmi viszonyaiból, hogy vissza is fogja fizetni. Sok árulkodó jel van arra, ha valaki nem akarja, vagy képtelen lesz visszafizetni. Ilyenek nem kapnak, legalábbis az én területemen nem fog kapni egy fillért sem! Ebből semmi hasznom nincs, csak egy halom nyűg lenne.
jemo 2009.02.19 11:53:51
@krtek:
Azért abban vitakoznék veled, hogy milyen a szellemi színvonal a képviselők körében.

Csak hogy tudd:
Mielőtt képviselő lesz valaki egy pár próbán át kell mennie

Orvosi vizsgálat. Állásinterjú, önéletrajzzal. Alapképzés után vizsga, majd kb 3-4 hónapig a vezetőivel megy területre, amíg egy végleges vizsga után önállóvá nem válik. Tréningeken veszünk részt, és forumokon megbeszéljük a problémákat és egyéb ötleteket stb.

Bunkókat nem alkalmaznak, az már az állásinterjúnál kiderül.

Mivel hiányosak az infóid, jó lenne ha nem vélekednél a képviselőkről általánosságban. Egy -egy eset persze lehet, de ha minden képviselő bunkó és képzetlen lenne, akkor a cég nem lenne nyereséges.