Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geszter

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez meg a szövege..
Enntrance Bad hair "day" 2013.12.02 14:01:23
Be kell valamit vallanom. Mindenki tud mondani legalább egy dolgot amit nem kedvel önmagán. Nálam az egyik ilyen a hajam. Sajnos genetikailag rettenetesen vékonyszálú a hajam ès sajnos nincs is belőle túl sok. Plusz, mindemellett nagyon gyorsan zsírosodik is. Csodálatos kombináciò...,…..
Kevés rajzfilmet gyűlöltünk jobban tiszta szívvel, mint a belga Pierre Culliford kis tenyérbemászó kreálmányainak kalandjait megörökítő Hupikék törpikéket (megengedjük: lehet, hogy ebben kiadós szerpet játszott a borzalmas magyar címadás is). A képregény idén ünnepli ötven…..
VERA, a nürnbergi állatkert jegesmedvéje játszik kicsinyével 2008. január 8-án. Az állatkert másik jegesmedvéje, Vilma vélhetően felfalta karácsony előtt született két bocsát. Az állatkert igazgatója szerint a ragadozó emlősök körében előfordul, hogy megeszik utódjaikat,…..
Az Újpesti piacon él a szenzációs ajánlat a Lacikonyha nevű kajálda közelében, a hentésnél. Aki csak zacskóra hajt, az is jól járhat. De tényleg, miért akarnak ennyire megszabadulni a csonttól?..
A Boomshine a lusták flashjátéka: a játékos egyet klikkent, aztán hátra is dőlhet, és nézheti, hogy sikerült-e teljesíteni a pályát. A klikkelés egy néhány másodpercig tartó, kör alakú robbanást idéz elő, amibe jó esetben beleütköznek a játéktérben pattogó golyók.…..