Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gab87

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KÖKI űrállomás tervei nem a bajkonuri mérnökök irodáiban, hanem a MÁV Tervező Intézet (MÁVTI) tervezőasztalain láttak napvilágot. Kővári György (fényképe baloldalt, a fép forrása: MÉSZ) és két munkatársa, Koppányi Imre és Koppányi Miklós voltak a szülőatyák.…..
A jelenleg ideiglenes pályán közlekedő Csepeli HÉV vágányainak a Corvin útnál épülő új vasúti hídra való áthelyezésének és a régi vágányokkal való összekötésének idején, június 20-án, hétfőn üzemkezdettől 25-én, szombaton üzemzárásig a Csepeli HÉV nem…..
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
A tegnapi napon lehetőségem nyílt bepillantani a Skycourt kulisszái mögé: Stephan Schattney, Budapest Airport fejlesztési-igazgató, Hardy Mihály Budapest Airport kommunikációs igazgató és Tima Zoltán építész vezetésével. Ferihegy modernizációs beruházásának…..
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
Többen kérdeztétek, hogy hogyan lehet itt közlekedni. Ez érdekes kérdés. A kulcsszó: a BIZTONSÁGOS TAXI. Ez itt egy konkrét fogalom.Hogy mi számít biztonságos taxinak? Ez még érdekesebb kérdés.Amit mondjuk egy helyi, azaz afgán ismerős hív. Ha éppen van ilyen ismerős a…..
Mint aggszűzek a bájaikat, olyan szemérmes titkossággal rejtegeti hivatalos magyarországi internetes oldalán, a renault.hu-n a francia cég villanyautós terveit. A "Renault választék" menüpontról a "tematikus oldalaink" linken át lehet nagy nehezen eljutni a…..
Amerikában nagyon jól fut a használt játékok piaca, a játékbolthálózatok szép nyereséget hoznak össze azon, hogy eladják a játékot 50 dodóért, aztán ha a delikvens végigtolta kétszer és megunta, visszaveszik tőle egy huszasért, utána használtan megint eladják harmincért…..
Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke régóta előre menekül, hátha sikerül megtartania a székét. Még szó sem volt forradalomról a szavazófülkékben, amikor tavaly ősszel megszüntette a Nap-keltét, az A la carte-ot, A tévé ügyvédjét, aztán az M. Kiss-féle…..